Απόλαυση η κλήρωση αρκεί να…

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Σάλκε, δεν προκαλεί ούτε κρύο ούτε ζέστη. Σαφώς και πρόκειται για μια ομάδα πολύ υψηλών προδιαγραφών, την οποία δεν μπορούμε να αναλύσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μεσολαβούν σχεδόν δυο μήνες μέχρι να πραγματοποιηθούν τα δυο παιχνίδια όπως επίσης μεσολαβεί και διακοπή του γερμανικού πρωταθλήματος που επηρεάζει πάντα τις ομάδες.

 

Οι Γερμανοί είναι το φαβορί αλλά ο Δικέφαλος ως αουτσάιντερ έχει κάνει πράματα και θάματα στην Ευρώπη χωρίς να έχει τις πιθανότητες με το μέρος του. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε σε ποια κατάσταση θα είναι τότε η Σάλκε, όπως δεν μπορούμε να προβλέψουμε σε ποια κατάσταση θα είναι και ο ΠΑΟΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μεσολαβεί και η χειμερινή μεταγραφική περίοδος.

 

Ο Δικέφαλος πρέπει να συγκεντρώσει την προσοχή του στις εντός συνόρων υποχρεώσεις του και να ασχοληθεί με τους Γερμανούς όταν έρθει η ώρα. Πολλά μπορεί να αλλάξουν τόσο στον ΠΑΟΚ όσο και στην Σάλκε μέχρι την πραγματοποίηση των δυο αγώνων. Σημασία για τον Δικέφαλο έχει ότι βρίσκεται στους «32» του Europa League και πρέπει να το απολαύσει. Όπως θα το απολαύσει και ο κόσμος του.

 

Το ζητούμενο για την ομάδα ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2016. Πρακτικά για να βεβαιωθεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βαζίδει στον δρόμο της ανάκαμψης, χρειάζεται μια νίκη – πρόκριση επί του Πανελευσιανικού την Τετάρτη και φυσικά μια νίκη επί της Κέρκυρας το Σάββατο στο νησί των Φαιάκων.

 

Ετσι θα συνεχιστεί η ανάκαμψη. Ο σοβαρός ΠΑΟΚ μπορεί στην αυγή του 2017 να βελτιώσει με τα ανάλογα αποτελέσματα την βαθμολογική του θέση και να ξαναβρεθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Super League. Αυτός –σε συνδυασμό με την διάκριση στον θεσμό του Κυπέλλου- είναι ο στόχος του Δικεφάλου για τη συνέχεια της περιόδου. Μέχρι τους ευρωπαικούς αγώνες του Φεβρουαρίου.

 

Οι αγώνες με την Σάλκε θα είναι σκέτη… απόλαυση. Αρκεί να είναι ο ΠΑΟΚ σε καλή κατάσταση εκείνη την εποχή (δεδομένο θεωρώ ότι θα έχει ενισχυθεί), έχοντας παράλληλα καταγράψει καλή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!