Τους κάνει… πλάκα ο ΠΑΟΚ!

Απόλυτα σύμφωνο μe βρίσκει η απόφαση παραμονής του Εργκους Κάτσε στην ομάδα. Μετά την απόφαση για την επιστροφή του Χατζηισαία στις προπονήσεις, έρχεται μια δεύτερη απόφαση προς την σωστή κατεύθυνση. Από τον Αύγουστο είχε επισημάνει ότι δεν είναι δυνατόν να πορευτεί ο ΠΑΟΚ, με μοναδικό 6αρι (κόφτη ουσιαστικά), τον Κάνιας. Είναι αδύνατον ένας παίκτης να βγάλει μια ολόκληρη χρονιά σε τρεις διοργανώσεις.

 

Ούτε ο Κάνιας ούτε κανένας άλλος παίκτης στον κόσμο, μπορεί να παίξει 50 αγώνες. Η παρουσία ενός παίκτη που θα δίνει ανάσες στον Ισπανό ή ακόμα και θα ανταγωνιστεί μαζί του για μια θέση στην 11αδα, ήταν 100 % απαραίτητος στον ΠΑΟΚ. Αποφασίστηκε το ρόλο αυτό να διαδραματίσει ο Κάτσε. Σοφή απόφαση αν λάβουμε υπόψιν μας ότι οι χειμερινές μεταγραφές θέλουν το χρόνο τους αναφορικά με την προσαρμογή τους σε μια ομάδα.

 

Ο Κάτσε γνωρίζει πολύ καλά το περιβάλλον του ΠΑΟΚ και θα χρειαστεί ελάχιστο χρόνο προσαρμογής στα δεδομένα της ομάδας. Αυτό που επίσης πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο Αλβανός διαθέτει πλούσια προσόντα. Έχει τις δυνατότητες να προσφέρει στην ομάδα και αν λειτουργήσει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός, θα αποδειχθεί μια πολύ καλή λύση για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ με τόσο φορτωμένο πρόγραμμα.

 

Ο διεθνής Αλβανός έχει λόγους να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Μπορεί να αποδείξει ότι κακώς δεν βρέθηκε γι αυτόν θέση στο ρόστερ το καλοκαίρι. Ότι καλώς λήφθηκε η απόφαση να δοθεί δανεικός. Αν τα καταφέρει, και η ομάδα θα ωφεληθεί και ο ίδιος θα ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

 

Πάμε παρακάτω… Κακοκεφιές διαπιστώνω στα γνωστά κέντρα – ιδρύματα – ομίλους που έχουν αναλάβει εργολαβία το… θάψιμο του ΠΑΟΚ. Η ομάδα ξεμπούκωσε και κάποιοι μπούκωσαν. Τα πιόνια του συστήματος, οι γραφιάδες κατά παραγγελία, οι άνθρωποι που έχουν επιφορτιστεί με την υπεράσπιση του κατεστημένου του ελληνικού ποδοσφαίρου, μπούκωσαν τόσο πολύ που μοιάζουν να έχουν… κηδεία.

 

Τόσο πολύ τους πείραξε το ξέσπασμα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες ημέρες και το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει την κρίση που αντιμετώπισε, που ξέφυγαν εντελώς. Εκτέθηκαν για την ακρίβεια και μάλιστα ανεπανόρθωτα. Η προσπάθεια τους να μειώσουν τον ΠΑΟΚ και να υπερασπιστούν το σύστημα που εξυπηρετούν, τους οδήγησε σε επικοινωνιακά και όχι μόνο λάθη που έγιναν αντιληπτά από το σύνολο των ελλήνων φιλάθλων. Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και πετυχαίνει εντυπωσιακές νίκες, κάτι ύποπτο συμβαίνει.

 

Όταν κάτι αντίστοιχο κάνουν άλλες ομάδες και ιδιαίτερα ο Ολυμπιακός, αποδεικνύεται η σωστή επένδυση του προέδρου του. Ξέρουμε ότι φορέσατε πλερέζες. Ξέρουμε ότι μπουκώσατε. Δεν μπορεί όμως να γίνει αλλιώς. Οι εποχές που παίζατε μόνοι σας, με μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των προσωπικών σας συμφερόντων, σε βάρος του ΠΑΟΚ και του κόσμου του, πέρασαν ανεπιστρεπτί.

 

Ο ΠΑΟΚ αντλώντας δυνάμεις από τον οργανισμό του, ξεπέρασε την κρίση. Θα σας υποχρεώσει να ζήσετε πολλές μαύρες μέρες, όπως το προηγούμενο Σάββατο. Το μπούκωμα σας θα μεγαλώνει και κανείς δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει. Θα μείνετε μόνοι να διαβάζετε όσα σας υπαγορεύουν να γράφετε οι εντολείς σας. Κι αυτή θα είναι η κατάντια σας. Τα προσωπικά σας συμφέροντα δεν πρόκειται να εξυπηρετηθούν.

 

Ο κόσμος ξύπνησε. Κατάλαβε τι ακριβώς συμβαίνει και για ποιους λόγους έχετε βαλθεί (άλλοι στην Αθήνα και άλλοι εδώ στην Θεσσαλονίκη) να σπέρνετε μονίμως ζιζάνια σε στόχο να δημιουργείτε πρόβλημα στον ΠΑΟΚ. Και να θυμάστε το εξής: Τα καλύτερα για τον Δικέφαλο και τα χειρότερα για εσάς, ΕΡΧΟΝΤΑΙ. Μείνετε συντονισμένοι…

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!