Δύο και να «καίνε» για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες παικτών, που θα ανεβάσουν το επίπεδο του. Η δημιουργία εντυπώσεων μέσω των μεταγραφών, δεν είναι τακτική που του ταιριάζει. Γράφει ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Στην τελική ευθεία μπήκε ο μεταγραφικός προγραμματισμός του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης άναψε το πράσινο φως σε Λούμπος Μίχελ και Βλάνταν Ιβιτς να προχωρήσουν τις διαδικασίες ενίσχυσης της ομάδας στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο

. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συμφώνησε με τις εισηγήσεις του προπονητή και επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, για την απόκτηση δυο παικτών.

Με δεδομένη την επιστροφή του Κάτσε και την ενεργοποίηση του Χατζηισαία, ο ΠΑΟΚ αναζητά στην –δύσκολη- περίοδο του Ιανουαρίου, έναν επιθετικό και ένα χαφ.

Σε μια προσπάθεια να προσεγγίσω το προφίλ των παικτών που αναζητά ο ΠΑΟΚ, θα αναφέρω ότι στην ασπρόμαυρη λίστα, υπάρχουν επιθετικοί που αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης αλλά και παίκτες με ρόλο περιφερειακού και έφεση στο σκοράρισμα.

Αναφορικά με τον παίκτη που αναζητείται για την μεσαία γραμμή, τα στοιχεία που εξετάζονται είναι η επαφή του με τα δίχτυα και η δημιουργικότητα στο παιχνίδι του.

Αυτό που επίσης πρέπει να επισημανθεί είναι ότι στον ΠΑΟΚ έχουν συγκεντρώσει την προσοχή τους σε παίκτες που είχαν αγωνιστική δράση μέχρι πρόσφατα.

Αυτό σημαίνει ότι αναζητούν παίκτες για αγορά και όχι ελεύθερους που είναι λογικό ότι θα χρειαστούν χρόνο για να αποκτήσουν ρυθμό και να προστεθούν στην αγωνιστική μηχανή του Δικεφάλου.

Ωστόσο το ζητούμενο για μένα προσωπικά, δεν είναι τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο είναι η ποιότητα και η προσωπικότητα τους.

Ο Δικέφαλος δεν χρειάζεται μεταγραφές για τα τις… μεταγραφές. Αυτή η νοοτροπία δεν συνάδει πλέον με το ύφος της ομάδας.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!