Αγκαθάρα» 2 εκ. ευρώ για τον ΠΑΟΚ

Με κομψό τρόπο επεσήμανα προ Χριστουγέννων, ότι το θέμα Τζαβέλλα απαιτεί λεπτούς χειρισμούς για να μην εξελιχθεί σε τεράστιο πρόβλημα. Για να μην γίνει… αγκαθάρα, το… αγκάθι. Διαπιστώνω ότι στην Τούμπα δεν ασχολήθηκαν σοβαρά με το θέμα. Η΄ τουλάχιστον δεν ασχολήθηκαν με την σοβαρότητα που αρμόζει στην περίσταση.

Αποτέλεσμα της… χαλαρής αντιμετώπισης του προβλήματος ήταν να επιστρέψει ο διεθνής ποδοσφαιριστής στις προπονήσεις, έστω και με διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους παίκτες. Εξέλιξη που δυσαρέστησε τον προπονητή, σίγουρα δεν αρέσει στον παίκτη και δημιουργεί ένταση στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.

Θέματα όπως αυτό που δημιουργήθηκε στον ΠΑΟΚ με τον Τζαβέλλα, απαιτούν λεπτούς χειρισμούς, ελιγμούς και μεγάλη δόση πολιτικής για να λυθούν με τον σωστό τρόπο. Ποιος είναι ο σωστός τρόπος; Να μην χρειαστεί να οδηγηθούν οι δυο πλευρές στα άκρα και στο τέλος να πληρωθεί το ποσό των 2.000.000 ευρώ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον ποδοσφαιριστή. Ποσό που προβλέπεται ως αποζημίωση για τον διεθνή ποδοσφαιριστή και προκύπτει από το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δυο πλευρές τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε περισσότερα


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!