Ο «τσαπατσούλης» που έγινε… Μέσι!

«31 παιχνιδια, 2 γκολ, 500.000 ευρώ τον χρόνο».

«Τι ήρθε κιόλας; Δεν μας το είπατε νωρίτερα να πάμε αεροδρόμιο!».

«Μεταγραφή… ΚΤΕΛ»

«Ένας μαύρος άμπαλος τσαπατσούλης που απλά τρέχει γρήγορα».

Μερικά από τα πολλά σχόλια, που είχαν γραφτεί το 2015 κάτω από τα άρθρα του INPAOK, που ανέφεραν ότι ο Δικέφαλος απέκτησε τον Γκάρι Ροντρίγκες από την Έλτσε. Όλοι ξέρουν τα πάντα σε αυτή την πόλη. Και όλα τα γελιοποιούμε, τα ξετιλίζουμε, τα κοροϊδεύουμε. Τώρα λοιπόν, φτάσαμε στο άλλο άκρο και έγινε ο αναντικατάστατος Μέσι!

Όλοι ξέρουν το καλό της ΠΑΕ. Δημοσιογράφοι, ραδιοπαραγωγοί, κόσμος, μάνατζερ όλοι! Αν πρέπει να πωληθεί ο παίκτης, αν όχι, με πόσα χρήματα.

Ήρθε μία πρόταση στην ομάδα και ήδη βγάλαμε τους πάντες πουλημένους, προεξοφλήσαμε ότι θα φύγει και δεν θα έρθει κανένας, είμαστε σίγουροι ότι τον ξεπουλάει η ομάδα και όχι ότι θέλει σαν τρελός να φύγει ο παίκτης. Είμαστε βέβαιοι ότι θα πάρει λίγα ο ΠΑΟΚ ή οτι δεν θα τα επενδύσει σε άλλους ποδοαφαιριστές.

Βρίζουμε, αναθεματίζουμε. Λαϊκισμός στο φουλ και από αυτούς που έχουν ένα δημόσιο βήμα. Για να γίνουν αρεστοί στον κόσμο, να γράψουν κατά της πώλησης ενός αγαπητού παίκτη. Κι όμως το καλό του ΠΑΟΚ, είναι να μπορέσει χωρίς πίεση να λειτουργήσει ώστε να βγει η ομάδα κερδισμένη από μία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Να δει αν μπορεί να κρατήσει τον παίκτη. Αν μπορεί να πάρει χρήματα περισσότερα από την αξία του. Αν βρει κάτι καλύτερο.

Κάθε απόφαση κρίνεται απο το αποτέλεσμα της. Θα κριθεί ο ΠΑΟΚ λοιπόν, όταν θα φανούν τα αποτελέσματα της πράξης του. Μπορεί να μην τον πουλήσει τώρα, να καταφέρει να πείσει τον παίκτη να μείνει και στη συνέχεια η εξέλιξη του να μην είναι ανάλογη και να μην έρθει ποτέ ξανά τέτοια πρόταση αλλα και ο ποδοσφαιριστής να μην προσφέρει όσα προσφέρει τώρα στον ΠΑΟΚ. Μπορεί όμως να τον δώσει και να μην τον αντικαταστήσει επάξια και η ομάδα να μείνει «γυμνή». Μπορεί επίσης να φέρει με αυτά τα λεφτά δύο παικταράδες (ο Ροντρίγκες ήρθε τσάμπα). Ας περίμενουμε λοιπόν αντι να βάζουμε τη θηλιά στο λαιμό της διοίκησης. Διότι βλέπω ότι κάποιοι κατηγορούν απο τώρα τον Σαββίδη, άλλοι τον εύκολο στόχο, τον Μίχελ και άλλοι τον παίκτη (που ναι, θέλει να φύγει και δικαιώμα του). Με λίγα λόγια, το χειρότερο τελικά είναι το κλίμα που δημιουργείται, παρά αυτή η καθεαυτή, πιθανή απώλεια του Ροντρίγκες.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!