Τεράστιο ηθικό θέμα για ΠΑΟΚ

Τεράστιο ηθικό έχει προκύψει από την συμπεριφορά του προέδρου του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργου Χριστοβασίλη. Οι τοποθετήσεις του στην δημόσια τηλεόραση χρίζουν την επέμβαση εισαγγελέα. Η συνολική του συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, χρίζει την επέμβαση τόσο της Super League όσο και της ΕΠΟ. Των αρμόδιων οργάνων συγκεκριμένα της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος και την ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Το γεγονός ότι γνωρίζει ότι τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του Δικεφάλου, χρίζει της άμεσης επέμβασης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι αδιανόητο να γνωρίζει τα εσωτερικά της ομάδας, όχι μόνο ο Χριστοβασίλης αλλά και κάθε άλλος εκτός ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα γεγονός που αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της ομάδας.

Δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε ποιος και γιατί μπορεί να ενημερώνει τον Χριστοβασίλη για όσα συμβαίνουν στα αποδυτήρια. Δεν είναι δική μας δουλειά να ασχοληθούμε με το θέμα. Αυτό που εμείς μπορούμε να κάνουμε είναι να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το σχολιάσουμε. Είναι υποχρέωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δράσει άμεσα, να εντοπίσει τον… ένοχο και να πράξει τα δέοντα.

«Τα κάστα πέφτουν από μέσα» είχε πει κάποτε ο Παύλος Δερμιτζάκης και είχε απόλυτο δίκιο. Αν στο εσωτερικό της ομάδας υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν για το συμφέρον του Χριστοβασίλη και του κάθε Χριστοβασίλη, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία τύχη. Αν κάποιος σήμερα ενημερώνει τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα για ότι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ, αύριο μπορεί να ενημερώνει τους προέδρους και τους μεγαλομετόχους άλλων ομάδων, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Έχει προκύψει λοιπόν τεράστιο ηθικό αλλά και ουσιαστικό θέμα που πρέπει να λυθεί άμεσα. Η διατήρηση του ανθρώπου (ελπίζουμε ότι είναι ένας και όχι περισσότεροι) που δεν σέβεται το περιβάλλον που ζει και εργάζεται στο εσωτερικό της ομάδας, αποτελεί «έγκλημα» του ΠΑΟΚ εις βάρος του εαυτού του. Θα λέγαμε ότι ο ένοχος θα έπρεπε να έχει το κουράγιο να αποχωρήσει μόνος του, αλλά μάλλον ζητάμε πολλά για την εποχή που ζούμε.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!