Εφιάλτες τέλος έρχονται τα όνειρα!

Μόλις είχα ξυπνήσει σήμερα το πρωί και πριν καν σηκωθώ από το κρεββάτι, πήρα το κινητό μου να δω αν παρέλαβα κάποιο μήνυμα. Άνοιξα το facebook και μπροστά, μπροστά στην οθόνη, εμφανίστηκε ένα μήνυμα “δείτε τις αναμνήσεις σας ενός χρόνου πριν”. 1 Φεβρουαρίου 2016 ήταν όταν είχα ανεβάσει στο facebook, ένα video έξω από την Τούμπα με τον Ίγκορ Τούντορ να μπαίνει στα γραφεία για να συζητήσει με την διοίκηση για όσα γινόντουσαν εκείνες τις ημέρες. «Μένει μέχρι να φύγει» ήταν ουσιαστικά η απόφαση. Έκανα σκρολ πιο κάτω και την ίδια ημέρα είχα δημοσιεύσει κάτι για το δεκάρι που περιμέναμε και δεν ήρθε ποτέ στην Τούμπα, στις μεταγραφές του χειμώνα.

Ταράχτηκα. Αγουροξυπνημένος όπως ήμουν, ήταν σαν να έβλεπα… εφιάλτη. Σηκώθηκα με άγχος σαν να έπρεπε να ντυθώ γρήγορα να πάρω το αυτοκίνητο να τρέξω γρήγορα ως την Τούμπα να δω αν είναι όλα και όλοι στις θέσεις τους. Ο προπονητής, οι μεταγραφές, τα γραφεία. Το συναίσθημα αυτό άλλαξε γρήγορα, μόλις συνειδητοποίησα ότι δεν βρίσκομαι στο πέρσι αλλά στο φέτος.

Όχι, ο ΠΑΟΚ  δεν έχει φτάσει εκεί που θέλει. Όχι ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν γνωρίζουμε αν θα πετύχει στο τέλος, όμως βγάζει επιτέλους μία υγεία και δείχνει πως έχει βάλει τις βάσεις, για να μην ζήσουμε -τουλάχιστον σύντομα- τις ίδιες καταστάσεις.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για τους ασπρόμαυρους αυτή την στιγμή. Ότι δηλαδή, δείχνουν να σοβαρεύονται σε όλα τα επίπεδα, βγάζουν έξω μία εικόνα οργανωμένης ομάδας που ξέρει τι θέλει και ότι θέλει το παίρνει.

Η εικόνα που έβγαλε για παράδειγμα στις μεταγραφικές τις κινήσεις (ανεξάρτητα από το αν του… βγουν οι παίκτες) η ΠΑΕ και το γεγονός ότι έδειξε πως είχε σχεδιασμό και μεθοδικότητα, την ίδια εικόνα βγάζει και η ομάδα.

Αυτό μεταδίδεται και στον φίλαθλο κόσμο που σύντομα θα το επιβραβεύσει με την παρουσία του στην Τούμπα. Αυτή η υγεία, η οργάνωση και τα άτομα που θα κέρδιζαν την εμπιστοσύνη του μεγαλομετόχου με πράξεις έλειπαν του Δικεφάλου τόσα χρόνια.

Πλέον μπορεί να ελπίζει σε πολύ καλύτερες ημέρες. Άλλωστε το χρήμα που δεν έχουν άλλοι, του ΠΑΟΚ δεν του λείπει.

Στην Λάρισα ο Δικέφαλος παρά το γεγονός ότι άλλαξε σύστημα, ήταν ξανά πιστός σε ότι δείχνει στο γήπεδο από την αρχή της σεζόν (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και ο Βλάνταν Ίβιτς παρουσιάζει μία καλοδουλεμένη μηχανή, που το κάθε γρανάζι της γνωρίζει τι πρέπει να κάνει και το κάνει με μαθηματική ακρίβεια.

Το ασπρόμαυρο τρένο μοιάζει πολύ δύσκολο να το σταματήσει κανείς. Είναι μία ομάδα που δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει (ίσως μόνο αν έχει απίστευτη ατυχία όπως με τον ΠΑΣ ή αν βάλει το χέρι της η διαιτησία όπως με τον ΟΣΦΠ) και δεν βλέπω κάποιον στην Ελλάδα που μπορεί να «χτυπήσει» αυτόν τον ΠΑΟΚ! Νομίζω πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!