«Θα γίνει σκληρή μάχη»

Ο πασαδόρος του ΠΑΟΚ, Βλάντο Πέτκοβις μίλησε στο INPAOK για τον μεγάλο σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Ολυμπιακό τον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου.

Βλάντο είναι έτοιμος ο ΠΑΟΚ για την πρόκληση του Final Four;

Το πιο σημαντικό είναι πως τον τελευταίο καιρό δεν είχαμε τραυματισμούς. Για εμάς είναι το πρώτο σημαντικό πράγματα γιατί στην αρχή είχαμε προβλήματα παίζαμε συνέχεια με απουσίες. Όσον αφορά το Final Four νομίζω ότι ο αγώνας απέναντι στον Ολυμπιακό είναι σαν τελικός. Είναι ένας τελικός για εμάς πριν τον τελικό. Όλοι περιμένουν αυτό το μεγάλο ματς.

Ένα πραγματικά μεγάλο ματς έτσι…

«Σίγουρα θα είναι σπουδαίο παιχνίδι. Όμως για μένα προσωπικά είναι ένα ματς σαν όλα τα άλλα, απλά το κίνητρο είναι μεγαλύτερο. Όλοι μας θέλουμε το Κύπελλο αλλά στα λόγια δεν το παίρνεις. Χρειάζεται να κάνουμε σημαντικά βήματα για να το κατακτήσουμε και κάποια από αυτά την ώρα του αγώνα».

Ως τώρα η ομάδα σας έχει χάσει όλες τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό. Τι πρέπει να κάνει καλύτερα ο ΠΑΟΚ αυτή την φορά;

«Και τις τρεις φορές που παίξαμε κάθε φορά ήμασταν και σε μία άλλη κατάσταση. Μία χωρίς τον Στάροβιτς, μία με τον Στάροβιτς που μόλις είχε έρθει, μία αυτοί ήταν με τον Αγκάμεζ μία όχι. Ποτέ δεν παίξαμε πλήρεις και οι δύο. Αυτό τώρα θα είναι ένα άλλο ματς».


Η προσθήκη του Στάροβιτς πόσο σημαντική είναι μιας και γνωρίζεστε;

«Είναι καλό που ήρθε ο Στάροβιτς γιατί γνωριζόμαστε και δεν χρειαζόταν χρόνος για να δεθούμε. Παίζουμε μαζί πολλά χρόνια».

Είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός;

«Δεν υπάρχουν φαβορί. Θα δείξει. Μιλάμε για τις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας. Θα γίνει μεγάλη μάχη».

Η ψυχολογία θα παίξει σημαντικό ρόλο για την μάχη του Κυπέλλου;

«Φυσικά. Έχουμε αυτοπεποίθηση και πρέπει να την βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε στις τελευταίες στροφές και ειδικά και στη συνέχεια με τον στόχο του πρωταθλήματος πρέπει η ψυχολογία να είναι στα ζενίθ της. Θα γίνουν κάποια ακόμη μεγάλα ματς μεταξύ των δύο ομάδων και πρέπει να τα δώσουμε όλα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!