«Θέλω πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ!»

Ενθουσιασμένος από το πρώτο του παιχνίδι στο Παλατάκι εμφανίστηκε ο Νέιθαν Σόπμι. Μάλιστα, έκανε και μία δήλωση που θα συζητηθεί, καθώς ανέφερε πως θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά δήλωσε :

«Ήταν καλό που πήραμε μια νίκη στην έδρα μας. Συνδύασα με νίκη την πρώτη μου εμφάνιση μπροστά στον κόσμο. Πιστεύω ότι από δω και πέρα η ομάδα θα προοδεύει συνεχώς».

Για το αν είναι έτοιμος:

«Αισθάνομαι ότι θέλω λίγο ακόμα για να φτάσω στο επιθυμητό επίπεδο. Έπαιξα καλύτερα από το παιχνίδι στο Ρέθυμνο. Όσο  γνωριζόμαστε και γινόμαστε ομάδα θα γινόμαστε καλύτεροι».

Για το τι του αρέσει πιο πολύ στο στυλ του :

«Τα πάντα».

Για τις διαφορές ανάμεσα στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας και σε αυτό της Ελλάδας :

«Δεν είναι τίποτα διαφορετικό. Αυτό που πρέπει να προσαρμόζεσαι είναι πως θα αντιμετωπίζεις τους νέους προπονητές του συμπαίκτες. Το μπάσκετ είναι παντού μπάσκετ».

Για το πως ξανά μπήκε η Κύμη στο παιχνίδι :

«Ίσως η άμυνα μας δεν ήταν καλή στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη τους βάλαμε στο παιχνίδι. Βελτιωθήκαμε στο τέταρτο και πήραμε την νίκη».

Τι στόχο έχει για την σεζόν :

Το πρωτάθλημα θα ήταν ο ιδανικός στόχος. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε φόρα όμως και να μπούμε στα playoffs με την καλύτερη δυνατή θέση. Πρέπει να κερδίσουμε τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!