Υπερασπίστηκε Πέλκα ο Ίβιτς

Ο Βλάνταν Ίβιτς μίλησε για την σημασία της νίκης επί του Πανιωνίου αλλά υπερασπίστηκε και τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Σέρβος προπονητής δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου:

Τι κρατάει από το ματς: Κρατάμε την συνολική παρουσία και ότι η ομάδα προσπάθησε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Μιλήσαμε όλες αυτές τις ημέρες για τον Πανιώνιο και για το πόσο καλή ομάδα είναι. Γνωρίζαμε ότι μας περιμένει ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Σήμερα η νίκη ήρθε στις καθυστερήσεις. Οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα. Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε γιατί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Για τον πανηγυρισμό του Πέλκα: Δυστυχώς στον πανηγυρισμό δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα χωρίς λογική. Δεν υπάρχει λογική να αποβληθεί ο παίκτης μας. Δεν παίζαμε εκτός έδρας για να θέλει να δείξει κάτι σε αντίπαλους οπαδούς, ήθελε προφανώς να πει πως είμαστε άντρες. Αν ήθελε κάποιον να προσβάλει θα τον τιμωρούσαμε και εμείς οι ίδιοι με πρόστιμο.

Για το γεγονός ότι η μπάλα πάει συνέχεια πίσω:
Κάποιες φορές η μπάλα δεν μπορεί να πάει συνέχεια γρήγορα μπροστά. Ειδικά εξαιτίας του ότι η ομάδα του Πανιωνίου ήταν έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε γιατί κάποιες φορές το κάναμε και τιμωρηθήκαμε. Καμιά ομάδα δεν μπορεί να βγάζει συνέχεια γρήγορα την μπάλα μπροστά.

Για την δυσκολία στο σκοράρισμα και την απουσία του Πρίγιοβιτς: Ο Πρίγιοβιτς έχει πετύχει δέκα γκολ και ακόμα και τώρα δέχτηκε κριτική για τον λόγο που ήρθε. Είμαι σίγουρος ότι και ο Κλάους και ο Κουλούρης θα βοηθήσουν την ομάδα.

Για τον Κάνιας που απουσίαζε: Είναι σημαντικός παίκτης και μας έλειψε. Όμως υπήρξαν και φορές που ήταν καλά και δεν αγωνίστηκε από την αρχή. Έχουμε και άλλους παίκτες. Ο Κάνιας φυσικά είναι ένας από τους παίκτες που βοηθάει την ομάδα.

Για την διακοπή που έρχεται: Η ομάδα μου χρειάζεται σίγουρα ξεκούραση.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!