50 εκατ. δίνει η Ίντερ σε Σιμεόνε

Η Ίντερ προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ για 5 χρόνια προκειμένου να πείσει τον τεχνικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε ή τον Αντόνιο Κόντε της Τσέλσι να αναλάβει τους «νερατζούρι» τη νέα σεζόν.

Η λύση του Αντόνιο Κόντε είναι πιο δύσκολη για τους Ιταλούς κι έτσι έχει ήδη ξεκινήσει εκ νέου προσπάθεια προσέγγισης του «Τσόλο». Αν ένας από τους δύο συμφωνήσει τότε ο νυν προπονητής της Ίντερ, Πιόλι δεν έχει καμία τύχη.

Οι Ιταλοί πρέπει να θέσουν μια πρόταση στην οποία δεν θα μπορέσουν να αρνηθούν αμφότεροι. Η Ίντερ δεν θα κάνει πίσω. Η λύση Σιμεόνε, ωστόσο, είναι σαφέστατα πιο πιθανό να υλοποιηθεί σε σύγκριση με αυτή που αφορά τον προπονητή των «μπλε», Αντόνιο Κόντε όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος Μίρκο Γκρατσιάνο στην ιταλική ιστοσελίδα.

Εν περιλήψει, έχοντας ο Σιμεόνε κάνει φανερή την πρόθεσή του για νέες εμπειρίες ο ιταλικός σύλλογος πρέπει να το εκμεταλλευθεί και να κινηθεί με πυγμή ώστε να εξασφαλίσει μια θετική απάντηση από τον Αργεντινό προπονητή. Εξάλλου, υπάρχει αμοιβαία αγάπη και σεβασμός μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!