«Να τελειώνουμε στο Λαύριο»

Ο Άιβαν Άσκα ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά τη νίκη επί του Λαυρίου, αλλά και από το γεγονός ότι αγωνίζεται και πάλι στα play off, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να τελειώσει τη σειρά στο 2ο ματς στο Λαύριο.

Αναλυτικά τόνισε: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Για μένα είναι μια πολύ καλή συγκυρία ότι μπορώ να αγωνιστώ και πάλι σε play off. Ήταν δύσκολο για μένα το ότι ήρθα στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν και έπρεπε να ενσωματωθώ στη χημεία της ομάδας και να καταλάβω τις απαιτήσεις του προπονητή. Βλέπω ότι ανταποκρίνομαι και χαίρομαι που βοηθάω την ομάδα»

Για την θέση που προτιμάει να αγωνίζεται είπε: «Εξαρτάται από τις ομάδες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις της ρακέτας, αλλά θεωρώ ότι μου ταιριάζει καλύτερα η θέση του power forward».

Τι θεωρεί ότι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φύγει με τη νίκη από το Λαύριο; «Όλα ξεκινάνε από την άμυνα. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα και να μην είμαστε εγωιστές στην επίθεση. Πρέπει να εκτελέσουμε το σχέδιο του προπονητή».

Για το αν έχει νιώσει ότι η ομάδα έχει παίξει εγωιστικά: «Έχει συμβεί. Το έχω αισθανθεί ακόμα και για μένα, όταν κάνω μια λανθασμένη επιλογή στην επίθεση. Αυτό συμβαίνει καμιά φορά, αλλά τώρα είμαστε στα play off και πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!