Η προπαγάνδα του Μαρινάκη

Η προπαγάνδα του Ολυμπιακού συνεχίζεται. Καθώς οι ερυθρόλευκοι παραπαίουν αγωνιστικά τους τελευταίους μήνες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε μία προσπάθεια να αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας του, παραδέχτηκε στην ομιλία του στους παίκτες τις συζητήσεις με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει ποτέ τον Ολυμπιακό.

Βέβαια δεν είπε τι θα γίνει όταν ξεκινήσει επιτέλους η δίκη για την εγκληματική οργάνωση, στην οποία ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά κατηγορείται για αρκετά κακουργήματα!

Όπως και να έχει ο Μαρινάκης απηύθυνε ένα μήνυμα συσπείρωσης στην επίσκεψη στο Ρέντη, όπου μίλησε στους παίκτες της ομάδας. Ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να τα δώσουν όλα για τον τίτλο (μάλλον αντιλαμβάνεται κι αυτός πλέον ότι η τιμωρία με αφαίρεση έξι βαθμών είναι πολύ πιθανή!), να δίνουν καθημερινά τα πάντα για την ομάδα, να σέβονται τη φανέλα και τους επανέλαβε την πεποίθησή του ότι είναι οι καλύτεροι.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι για πρώτη φορά μίλησε δημοσίως για το θέμα της Νότιγχαμ Φόρεστ κι εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε συζητήσεις και τον ενδιαφέρει το συγκεκριμένο πρότζεκτ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», παρ’ όλα αυτά επισήμανε ότι πιθανή συνεργασία με τον αγγλικό σύλλογο θα είναι προς όφελος του Ολυμπιακού.

Τόνισε εξάλλου ότι στην Αγγλία διεξάγεται το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου κι ότι είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό να χτίζει συνεργασίες στο κορυφαίο επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά ωστόσο τους “ερυθρόλευκους” ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε τους αντιμετώπισε ως επιχείρηση, πως είναι το μεγάλο πάθος του από παιδί κι όσο θα βρίσκεται στο τιμόνι της ΠΑΕ ο σύλλογος θα είναι μεγάλος και πρωταγωνιστής.

Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είχε τετ α τετ τόσο με τον Τάκη Λεμονή, όσο και με τους αρχηγούς της ομάδας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!