«Μας χτύπησαν οπαδοί του Ολυμπιακού»

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη προκύπτουν από τους τραυματίες αστυνομικούς καθώς ενοχοποιούν οπαδούς του Ολυμπιακού.

Κατάθεση στην αρμόδια διεύθυνση της αστυνομίας έχουν δώσει οι τέσσερις αστυνομικοί που χτυπήθηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κατά τα επεισόδια που έγιναν στο χώρο των αποδυτηρίων του γηπέδου Καραϊσκάκη μετά τη λήξη του ημιτελικού κυπέλλου Ολυμπιακός – ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις ένορκες καταθέσεις τους φέρονται να είπαν ότι τους επιτέθηκαν περίπου 50 άτομα, τα οποία δεν είχαν διακριτικά αλλά -όπως ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στα αποδυτήρια σημειώθηκαν αντεγκλήσεις μεταξύ ποδοσφαιριστών, παραγόντων, διαιτητών και ατόμων άγνωστης ιδιότητας με αποτέλεσμα οι αστυνομικές δυνάμεις να παρέμβουν για να επιβάλουν την τάξη.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνα που διενεργείται θα κληθούν να δώσουν κατάθεση και εκπρόσωποι των δύο ομάδων.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ενώ από τον Ολυμπιακό έκαναν λόγο για υπερβολική χρήση βίας από την αστυνομία και τραυματισμό ανθρώπων τους, ουδείς μέχρι στιγμής έχει προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία πέραν των δηλώσεων που έγιναν on camera λίγα λεπτά μετά τα επεισόδια.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!