Κινήσεις ΜΑΤ από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Συνεχίζονται οι εντυπωσιακές κινήσεις από πλευράς ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να μην μείνει τίποτα κρυφό σχετικά με τα … αίσχη που έλαβαν χώρα στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Αυτή την ώρα εκδικάζεται η υπόθεση των ερυθρολέυκων, ενώ όπως έγινε γνωστό πριν λίγο, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ, εκτός από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, έστειλε επιστολή, ζωητώντας να εξεταστεί το υλικό από τις κάμερες του γηπέδου, στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (Υπουργός είναι ο Σταύτος Κοντονής), αλλά και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Στον ΠΑΟΚ θα κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να προασπίσουν τα συμφέροντα του Συλλόγου, κάτι που αποδικνύεται περίτρανα με την απόφαση να ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι Υπουργοί για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παράλληλα, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας διενεργεί ήδη έρευνα για τα επεισόδια, με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να έχει ζητήσει μέσω  επιστολής, να παραθέσει στην Πειθαρχική Επιτροπή τα μέχρι τώρα πορίσματα.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!