Φοβερές καταγγελίες Λασκαράκη!!!

Κατάθεση-ΣΟΚ από τον Περικλή Λασκαράκη, τον β’ παρατηρητή του ημιτελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αναφέροντας πως δέχθηκε τόσο φραστική, όσο και λεκτική επίθεση από ανθρώπους με κόκκινες φόρμες.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ:

«Είχαν κλειδωμένη την πόρτα και δεν μου άνοιξαν στην αρχή. Μου επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά, με έστειλαν στην άλλη πόρτα με σπρωξιές.

Τα άτομα αυτά φορούσαν κόκκινες φόρμες. Κάποιοι μου έλεγαν: «Ηρθες στημένος από τον Μπέο, είσαι τσουτσέκι του.»

Στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Στο ημίχρονο του αγώνα, βρισκόμουν στον χώρο μετά τη φυσούνα, και εφόσον εισήλθαν διαιτητές και παράγοντες στα αποδυτήρια, ζήτησα να είναι ανοικτές οι πόρτες που ήταν εκεί. Η μία πόρτα ήταν κλειστή, ζήτησα από σεκιούριτι να την ανοίξει, μου είπε ότι ήταν κλειδωμένη από μέσα. Χτύπησε και ο αστυνομικός την πόρτα, κάποια στιγμή άνοιξε και βγαίνουν άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας οι οποίοι μου επιτέθηκαν», ανέφερε αρχικά ο κ. Λασκαράκης.

Και πρόσθεσε: «Άρχισαν να με σπρώχνουν, υπήρχαν αστυνομικοί εκεί, δέκα τον αριθμό. Μου επιτέθηκαν, άρχισαν να με σπρώχνουν, να με βρίζουν, να με απειλούν. Μαλ…, παλιοπούσ…, καραγκιόζη, ήρθες εδώ να μας γαμ…, τσουτσέκι του Μπέου, είσαι στημένος.
Ένιωσα σοκ, ακόμη νιώθω. Έφαγα 2-3 κλωτσιές. Μου τραβούσαν την γραβάτα, η αστυνομία με πήρε και με οδήγησε στο γραφείο μου. Από μόνος μου δεν μπορούσα να λειτουργήσω κανονικά».

Συνεχίζοντας είπε πως: «Παρόντες ήταν ο παρατηρητής και ο παρατηρητής της ΔΕΑΒ και ο παρατηρητής των τηλεοπτικών. Ήταν άτομα της γηπεδούχου ομάδας, πολλοί φορούσαν κόκκινες φόρμες. Για το τέλος του αγώνα, εισήλθαν στην φυσούνα οι διαιτητές, οι ποδοσφαιριστές και οι αποστολές, οι παίκτες του πάγκου. Εισερχόμενοι οι παίκτες και οι παράγοντες, τους ακολουθήσαμε εγώ και οι υπόλοιποι παρατηρητές και ο γιατρός. Ο γιατρός ανησυχούσε για την ερυθρότητα του σώματος μου.

Μπαίνοντας μέσα στη φυσούνα βλέπω μια εκτεταμένη συμπλοκή. Αμέσως μετά τη φυσούνα, στον προθάλαμο των αποδυτηρίων, δεν είδα διαιτητές, δεν είδα ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας. Είδα ΜΑΤ, είδα από την δεξιά πλευρά 2-3 άτομα από την αποστολή της ΑΕΚ που δεχόντουσαν επίθεση από άτομα που δεν μπορώ να αναγνωρίσω. Υπήρχαν πάνω από 30 άτομα εκεί μέσα».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!