Το ματς της ζωής σου!

Δεν υπάρχει ούτε χθες, ούτε αύριο.

Δεν έχει σημασία τι έγινε στο παρελθόν, πως έφτασες ως εδώ, τι πέρασες.
Κανείς δεν θα θυμάται πόσο ίδρωσες, πόσο αμφισβητήθηκες, πόσο αγχώθηκες, τι ζόρια τράβηξες.

Τίποτα δεν έχει πια σημασία εκτός από το τώρα. Το εδώ και το τώρα.

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες ούτε ελαφρυντικά. Δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, ούτε φόβος. Είσαι εκεί που ήθελες να είσαι, έχοντας δίπλα σου αυτούς που δεν εγκατέλειψαν σε καμία μάχη. Μαζί τους είσαι άτρωτος. Το ξέρεις καλά, το έζησες πρόσφατα.

Είσαι εσύ και η ιστορία. Είσαι πια υπεύθυνος για τον ΠΑΟΚ που θα παραδώσεις στις επόμενες γενιές. Στο χέρι σου είσαι να γίνεις αυτός που θα πατήσει το διακόπτη και θα περάσει τον ΠΑΟΚ σε ένα άλλο επίπεδο. Απέχεις 90 (ή 120) λεπτά από την αθανασία. Εσύ επιλέγεις για τον τρόπο που θα θέλεις να σε θυμούνται.
Δεν είναι ένα παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα.

Δεν είναι ένας απλός τελικός. Είναι Ο ΤΕΛΙΚΟΣ. Η μητέρα των μαχών. Το ματς της ζωής του. Το ματς που μπορεί να κάνει τον ΠΑΟΚ να αλλάξει σελίδα οριστικά, να απογειωθεί, να πετάξει, το σημαντικότερο ματς της ιστορίας του.

Το οφείλεις σε όλους, μα πάνω από όλα σε σένα τον ίδιο. Το οφείλεις στον λαό σου, στην ιστορία, στα «αδέρφια» που φύγαν νωρίς, σε αυτά που έρχονται από πίσω και σε αυτά που δεν γεννήθηκαν ακόμα.

Το οφείλεις στον Ιβάν, στο Βλάνταν, στον ανώνυμο Παοκτσή που καρτερά σε κάθε γωνιά της γης, σε όλους αυτούς που δεν είχαν την ευκαιρία να βρεθούν εκεί που θα είσαι απόψε το βράδυ ΕΣΥ.
Δεν θα είσαι μόνος σου. Θα έχεις εκατομμύρια καρδιές να χτυπάνε για σένα.

Να σου δίνουν οξυγόνο, όταν τα πνευμόνια σου θα είναι έτοιμα να εκραγούν. Να σε σηκώσουν αν πέσεις. Να φυσήξουν με την ανάσα τους ούριο άνεμο στο δρόμο σου.
Αυτοί θα καταθέσουν τη φωνή, την ψυχή, την αύρα, τη θετική ενέργεια, τα λαρύγγια, όλα τους τα σωθικά.

ΕΣΥ κάνε τα υπόλοιπα. Οι τελικοί δεν παίζονται, κερδίζονται.

Γράψε ιστορία.

ΚΑΝ’ ΤΟ!
ΤΩΡΑ!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!