Η «ΕΔΑ ΘΕΣΣ» κοντά στους παλαίμαχους του ΠΑΟΚ

Στα γραφεία της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στελεχών της Εταιρείας, με τους εκπρόσωπους της ομάδας παλαίμαχων του ΠΑΟΚ, Κούλη Αποστολίδη, Κυριάκου Αλεξανδρίδη και Στέφανου Μπορμπόκη.

Η συνάντηση είχε ως σκοπό την υποστήριξη από πλευράς της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, προς τις προσπάθειες της ομάδας παλαιμάχων του Δικεφάλου για κοινωνικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας.

Οι εκπρόσωποι της ομάδας παλαιμάχων του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησαν την ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη συνδρομή της και αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες της ομάδας τους, η οποία συμμετέχει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες και τουρνουά με πολιτιστικό, αλλά και φιλανθρωπικό χαρακτήρα για υποστήριξη συνανθρώπων μας.

Όπως μάλιστα σημειώνει στην ανακοίνωση της η εταιρεία: «Σημαντική επιδίωξη της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, είναι η ενίσχυση του ευ αγωνίζεσθαι στον αθλητισμό ενισχύοντας συστηματικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και το αθλητικό ήθος. Η στήριξη αθλητικών φορέων, που συνεισφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αποτελεί για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ πράξη ευθύνης που προάγει τη συνολική ανθρώπινη και πολιτιστική παραγωγή στην κοινωνία».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!