«Ας πάει να παίξει τάβλι ο Μαυροκουκουλάκης»

Ο Μπλάντεν Φούρτουλα μίλησε στον Arena fm για τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και την αισχρή επίθεση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, στον Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Έμαθα μετά από 43 χρόνια στην Ελλάδα τι σημαίνει το καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα. Το περίμενα. Όταν κερδίσαμε τον τελικό την επόμενη μέρα, άχρηστοι άνθρωποι σαν τον Αλα-σκούζω κάλεσαν τον Μελισσανίδη να βγάλουν κοινή ανακοίνωση. Σαν άνθρωποι είναι σάπιοι και επικίνδυνοι για το ποδόσφαιρο.

-Λυπάμαι για τον Κωνσταντίνου και τον Λυπερόπουλο για τις δηλώσεις τους. Ειδικά για τον Λυμπερόπουλο που είναι ένα άφθαρτο παιδί.

-Να πω κάτι. Όποιος σηκώσει χέρι να πετάξει κάτι στην Τούμπα δεν είναι ΠΑΟΚτσής!

-Αν είχα τη δύναμη, δυο χρόνια θα έβγαζα όλες τις ομάδες εκτός Ευρώπης όπως έκανε η Θάτσερ. Θα έψαχνα να δω αν όλοι αυτοί που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

-Τώρα δεν μπορούν να χωνέψουν το κύπελλο. Έπρεπε δηλαδή ο Ίβιτς να χάσει το μάτι του;

-Κάποιοι έχουνε ευθύνη. Πως πουλάνε κουτιά από αλουμίνιο; Ο Ίβιτς δεν είναι θεατρίνος. Ο άνθρωπος σωριάστηκε.

-Ας πάει να παίξει τάβλι ο Μαυροκουκουλάκης και να στέκεται προσοχή εκεί που ξέρει.

-Θυμάμαι ότι μια φορά μπήκαμε στη Λεωφόρο από το γήπεδο του μπάσκετ από τον Τάφο του Ινδού. Μια εποχή είχαν γίνει Ευρωπαίοι επί Βαρδινογιάννη. Σήμερα όμως με Αλαφούζο, για όνομα του Θεού…

Μίλησα τώρα με Ίβιτς. Είναι διαμαντένιος χαρακτήρας δε δίνει δικαιώματα. Δεν καταλαβαίνω δηλαδή; Με ανοιγμένο κεφάλι έπρεπε να βγει να συνεχίσει.

-Χθες ο διαιτητής πόσο γελοίος ήταν; Τρέχει και βγάζει την κόκκινη στον Ουάρντα με μίσος με προκατάληψη.

-Όταν είδαν ότι σηκώνει ο ΠΑΟΚ κεφάλι ενώθηκαν όλοι εναντίον του.

-Είμαστε στο παρά 5 να θρηνήσουμε θύματα.»


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!