«Πρασινοκόκκινοι αιώνιοι συνέταιροι»

Την δική του θέση πήρε μέσω ανακοίνωσης ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης για τον πόλεμο λάσπης που δέχεται ο Δικέφαλος, από την νέα… συμμαχία Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, αλλά και τις επιθέσεις που δέχονται οι «ασπρόμαυροι» από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Νιώθουμε τεράστια ικανοποίηση πως όλα όσα λέγαμε και φωνάζαμε οι ΠΑΟΚτσήδες τις προηγούμενες δεκαετίες τα επιβεβαιώνουν οι πρασινοκόκκινοι «αιώνιοι» συνέταιροι.

Πρασινοκόκκινο σκουφίτσες, μόλις καταλάβατε ότι ήρθε το τέλος της εποχής που τα μοιράζατε μεταξύ σας, και δήθεν ήσασταν εχθροι, ξεβρακωθήκατε χωρίς ενδοιασμούς ρίχνοντας τόνους λάσπης εναντίον του ΠΑΟΚ. Τόσα χρόνια κλέβατε τους πάντες και καμαρώνατε κιόλας ότι ήταν ηθικό σας δικαίωμα.

Εννοείτε, σε αυτή την προσπάθεια σας έχετε και την συμπαράσταση των πολιτικών που γούρλωσαν τα μάτια τους μόλις είδαν τον ΠΑΟΚ να δυναμώνει οικονομικά και με τον μεγαλομέτοχο του που τους χαλάει την κατάσταση που είχαν χτίσει όλα αυτά τα χρόνια με κολλητούς και κουμπάρους επιχειρηματίες.

Μην ηθικολογείτε λοιπόν και κουνάτε το δάχτυλο σε μας, είστε πολύ λερωμένοι. Τέλος, κύριοι πολιτικοί, εσείς που πουλάτε φύκια για μεταξωτές κορδέλες μακριά οι μικροπ(ω)λητικές πρακτικές από τον ΠΑΟΚ μας.

ΥΓ. Το γνωρίζουμε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή αλλά κόψτε τις μπύρες, σας καταστρέφουν.

Σ.Φ. ΠΑΟΚ New York


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!