inpaok.cominpaok.cominpaok.com
Font ResizerAa
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Font ResizerAa
inpaok.cominpaok.com
Αναζήτηση
  • Αρχική
  • Ποδόσφαιρο
    • Π.Α.Ο.Κ
    • Π.Α.Ο.Κ. Β
    • Ακαδημίες
    • Γυναικείο
    • Αντίπαλοι
    • Διάφορα
    • Προετοιμασία
    • Διεθνή
    • Μεταγραφές
  • Μπάσκετ
  • Άλλα σπορ
    • Βόλεϊ
    • Πόλο
    • Χάντμπολ
    • Υπόλοιπα
  • Αρθρογράφοι
    • Κώστας Βασιλόπουλος
    • Θόδωρος Χαστάς
    • Μάνος Τσαλγατίδης
    • Σωτήρης Μήλιος
    • Κλεάνθης Βαλαρούτσος
    • Κωστής Τσατσαρός
  • Multimedia
    • INPAOK – VIDEO
    • INPAOK – ΕΙΚΟΝΕΣ
    • INPAOKTV
  • Διάφορα
    • Π.Α.Ο.Κ Ρετρο
    • Συνεντεύξεις
    • Π.Α.Ο.Κ Fans
  • Black Room
  • KGB
  • Στοίχημα
  • inLIFE
Follow US
inPAOK Next Level
inPAOK Next Level
Μπάσκετ

Οι στιγμές του Σούλη! (videos)

Στιγμές από τις περιόδους των τελευταίων χρόνων

inpaok
28.05.2017 10:07
Share
SHARE

Η παρουσία του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του Δικεφάλου τερματίστηκε την Παρασκευή (26/5) ύστερα από συνάντηση του Έλληνα προπονητή με την διοίκηση της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ πλέον στοχεύει στην αλλαγή σελίδας στο τμήμα κοιτώντας την επομένη μέρα, χωρίς όμως να ξεχνάει κανείς την παρουσία του Σούλη αυτήν την οκταετία.

Ο Μαρκόπουλος λοιπόν ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2009, έχοντας αποδεχθεί συμβόλαιο συνεργασίας για 5 χρόνια. Στην πρώτη του χρονιά με την ομάδα ο Δικέφαλος δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, με αποτέλεσμα το σύνολο του Μαρκόπουλου να επικεντρωθεί στον εγχώριο στόχο του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ έχοντας στο ρόστερ του παίκτες όπως ο Παπαδόπουλος και Γκρέγκορι καταφέρνει εν τέλει να τερματίσει στην 5η θέση, κάτι που τον φέρνει να αντιμετωπίσει τον 4ο Πανελλήνιο στον πρώτο γύρο των play offs. Κάπου εκεί τερματίστηκε και η σεζόν, καθώς οι ασπρόμαυροι ηττήθηκαν με 2-0 από την αθηναϊκή ομάδα.

Tην επόμενη σεζόν τα πράγματα ήταν καλύτερα για τον Δικέφαλο του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ευρώπη, όντας παρών σε ένα δύσκολο όμιλο με Μπενετόν, Εστουντιάντες και Σορλέ. Η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση, αλλά σίγουρα έμεινε η μεγάλη νίκη επί της Εστουντιάντες στην Πυλαία. Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 3ος στην κανονική διάρκεια. Στα play offs απέκλεισε την Καβάλα στον πρώτο γύρο, αλλά αποκλείστηκε από τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά. Εκείνη την χρονιά η 3η θέση έδινε εισιτήριο για τα προκριματικά της Euroleague. Στον μικρό τελικό λοιπόν ο ΠΑΟΚ επικρατεί του Άρη με 3-2 και πανηγυρίζει την επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η σεζόν ξεκινάει το 2011 με τον ΠΑΟΚ να στελεχώνεται με ικανούς Αμερικανούς όπως ο Γκόρι και ο Γκίντενς. Στα προκριματικά της Euroleague ο ΠΑΟΚ αποκλείεται από την Γαλατασαράι και αποχαιρετάει αυτόν τον μεγάλο στόχο. Oι ασπρόμαυροι συνεχίζουν στο Eurocup όπου τερματίζουν τελευταίοι στον όμιλο. Στα μέσα της χρονιάς αποχαιρετούν την ομάδα πολλά βασικά στελέχη του ρόστερ λόγω των οικονομικών προβλημάτων της ομάδας. Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν η ομάδα να τερματίσει στην 8η θέση και να αποκλειστεί στον πρώτο γύρο των play off από τον Ολυμπιακό.

Λόγο της κακής θέσης που κατέληξε η ομάδα την προηγούμενη σεζόν, κατά την περίοδο 2012-13 ο ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος κατέλαβε την 4η θέση, αλλά παρά το πλεονέκτημα έδρας δεν μπόρεσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος. Εκεί βρέθηκε το Ρέθυμνο μετά το 2-0 επί του ΠΑΟΚ. Από αυτήν την χρονιά θα μείνει σίγουρα η νίκη επί του Ολυμπιακού με 76-71.

 

Την σεζόν 2013-14 ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο Eurocup, όπου και έφτασε μια νίκη μακριά από το Last32, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί. Στο πρωτάθλημα ο Δικέφαλος βασιζόμενος στους Κούπερ, Μπόγρη και Τσαιρέλη τερματίζει για δεύτερη σερί χρονιά 4ος, ενώ προκρίνεται και στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μετά από 2 χρόνια. Ο ΠΑΟΚ αποκλείεται από τον Παναθηναϊκό σε μια σειρά που πάλεψε αρκετά και στους αγώνες κατάταξης για την 3η θέση αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο. Ο Δικέφαλος παρά το μειονέκτημα της έδρας κατακτάει την 3ην θέση επικρατώντας με 3-1 νίκες.

Η σεζόν 2014-15 μπορεί να θεωρείται σίγουρα η πιο επιτυχημένη της οκταετίας. Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται μετά από χρόνια στο Last32 του Εurocup, ενώ παράλληλα φτάνει μια ανάσα από ένα τρόπαιο. Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (λίγο καιρό νωρίτερα τον είχε κερδίσει με 71-54 για το πρωτάθλημα) στην Πυλαία για τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Με το σκορ στο 68-68 ο  Γιάνκοβιτς σκοράρει τρίποντο σε νεκρό χρόνο και στέλνει την ομάδα του στον τελικό, εκεί όπου επικράτησε του Απόλλων Πάτρας. Ο ΠΑΟΚ φτάνει και πάλι στην μάχη της κατάκτησης της 3ης θέσης, την οποία και κατακτά μετά το 3-1 επί του Άρη.

Αν υπάρχει μια μαύρη σελίδα στην ιστορία κάθε ομάδας, τότε αυτή (τουλάχιστον στην σύγχρονη ιστορία) είναι η ήττα από τον Φάρο στον ημιτελικό του Κυπέλλου την σεζόν 2015-16. Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει ομάδα της Α2 και χάνει έτσι την πρόκριση στον τελικό. Το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλου με Βασιλειάδη και Σχορτσιανίτη στο ρόστερ προκρίνεται και πάλι στο Last 32 του Eurocup (νικώντας μάλιστα την Βαλένθια), όμως δεν τα καταφέρνει καλά στο πρωτάθλημα. Τερματίζει 5ος και χάνει με 2-1 την πρόκριση στα ημιτελικά από την ΑΕΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=JCy2mBP6MsM

Την περσινή χρονιά λίγο πολύ την θυμόμαστε όλοι. Ο ΠΑΟΚ ρίχνει τον μέσο όρο ηλικίας του, φέρνει αρκετούς Αμερικάνους, αλλά και πραγματοποιώντας πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Στο πρωτάθλημα διένυσε άλλη μια μέτρια χρονιά τερματίζοντας 5ος στην κανονική διάρκεια. Στα play offs προκρίθηκε στον πρώτο γύρο από το Λαύριο, αλλά δεν τα κατάφερε εξίσου στον δεύτερο, αφού έχασε από τον Άρη με 2-0 νίκες. Το στίγμα της χρονιάς έμεινε στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ πήγε έως του 16 του Champions League, απέκλεισε την Παρτιζάν, ενώ ήταν και η τελευταία ομάδα της διοργάνωση που κέρδισε την Τενερίφη .

Σε 8 χρόνια λοιπόν ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο ΠΑΟΚ κατέκτησαν τρεις φορές την 3η θέση, ενώ κέρδισαν στην Ευρώπη ομάδες μεγαλύτερης δυναμικής. Είναι διακριτή η προσπάθεια, αλλά και το έργο του Έλληνα προπονητή όλα αυτά τα χρόνια στους ασπρόμαυρους.

 

Ποδόσφαιρο

Αποθέωση και έξω από την Τούμπα για τον Βιεϊρίνια (videos)

Εύα Σαράντη
12.05.2025 01:00

Από το «αντίο» του αρχηγού έλειπε το κλεμμένο! (pic)

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 00:43

Η απόδοση των παικτών

Θόδωρος Χαστάς
12.05.2025 00:36

Καμαρά: «Έπρεπε να κερδίσουμε για να τιμήσουμε τον Βιεϊρίνια»

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 00:30

Το γυναικείο ποδόσφαιρο τίμησε τον Βιεϊρίνια (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 00:21

Η θερμή αγκαλιά του Βιεϊρίνια στον Σάντος (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
12.05.2025 00:05

Μπάσκετ

Παπαδάκης: «Κάντο με πάθος ή μην το κάνεις καθόλου» (pics)

Όλγα Χιονίδου
11.05.2025 15:55

More life Σαβάρ!

Εύα Σαράντη
11.05.2025 14:25

KAE ΠΑΟΚ: «Χρόνια πολλά ΜΑΜΑ!»

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 11:52

Ο ΠΑΟΚ θα μείνει αξέχαστος στον Κρούζερ

Μάνος Τσαλγατίδης
10.05.2025 21:32

Υποβιβάστηκε το Λαύριο (video)

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:43

Μπάρτλεϊ: «Έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ για το μέλλον μου!» (vid)

Δημήτρης Βαφειάδης
10.05.2025 16:57

Αντίπαλοι

Αλητείες των παικτών της ΑΕΚ στην Τούμπα! (videos)

Μάνος Τσαλγατίδης
11.05.2025 22:09

Στην Τούμπα ο Ηλιόπουλος

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 19:58

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από την ΑΕΚ

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 19:22

«Πρόταση από τα Εμιράτα για Αλμέιδα»

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 17:21

Σπανός: «Μιλάω με δύο επιχειρηματίες για τις μετοχές του Ατρόμητου»

Γιάννης Σωτηρίου
11.05.2025 16:33

Ο Λεβαδειακός… καταδίκασε την Καλλιθέα

Πάνος Γεωργογιάννης
10.05.2025 19:23
Share This Article
Facebook Whatsapp Whatsapp

Δημοφιλή

Αποθέωση και έξω από την Τούμπα για τον Βιεϊρίνια (videos)
12.05.2025 01:00
Από το «αντίο» του αρχηγού έλειπε το κλεμμένο! (pic)
12.05.2025 00:43
Η απόδοση των παικτών
12.05.2025 00:36
Καμαρά: «Έπρεπε να κερδίσουμε για να τιμήσουμε τον Βιεϊρίνια»
12.05.2025 00:30
Το γυναικείο ποδόσφαιρο τίμησε τον Βιεϊρίνια (video)
12.05.2025 00:21

Blogger

ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Το δεξί του Γιάννη και η αύρα του Αντρέ

Θόδωρος Χαστάς
12.05.2025 00:13
ΑρθρογράφοιΣωτήρης Μήλιος

Φουσκωμένα μπράτσα με πόδια «καλαμάκια»

Σωτήρης Μήλιος
07.05.2025 10:11
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ήττα που δείχνει το δρόμο για το μέλλον

Κώστας Βασιλόπουλος
07.05.2025 13:24
ΑρθρογράφοιΘόδωρος Χαστάς

Ο ΠΑΟΚ μειώνει τον ΕΝΦΙΑ

Θόδωρος Χαστάς
06.05.2025 10:34
ΑρθρογράφοιΜάνος Τσαλγατίδης

Tο αβαντάζ του ΠΑΟΚ και η κορυφαία μεταγραφή

Μάνος Τσαλγατίδης
29.04.2025 19:23
ΑρθρογράφοιΚώστας Βασιλόπουλος

Ο… κανονικός ΠΑΟΚ το έφερε στα μέτρα του

Κώστας Βασιλόπουλος
29.04.2025 14:13

KGB

KGB

Σαββίδης και ΠΑΟΚ ενοχλούν!

inpaok
03.12.2023 20:12

BLACK ROOM

Black Room

Η «πράσινη» αγωνία ενόψει Τούμπας και ο Κουλιεράκης

inpaok
29.09.2022 12:51
INPAOK.COM

Κατηγορίες

Σχετικά με εμάς

Το www.inpaok.com δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2013 με σκοπό να καλύψει το κενό στην διαδικτυακή ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Σε μικρό χρονικό διάστημα απέκτησε χιλιάδες καθημερινούς αναγνώστες, χιλιάδες φίλους στα social media ενώ παράλληλα ανέπτυξε φιλανθρωπικές αλλά και αγωνιστικές δράσεις στηρίζοντας τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Όλα αυτά τα στοιχεία το έχουν καθιερώσει ως την πιο ενημερωμένη, σύγχρονη και διαδραστική ιστοσελίδα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Επικοινωνία

  • Αρχική
  • Επικοινωνία
  • Όροι χρήσης
  • Δήλωση συμμόρφωσης
  • Εταιρία
  • Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
  • Διαφήμιση
  • Προϊόντα
  • Change privacy settings
  • Privacy settings history
  • Revoke consents
Συνεργασία

Nine Casino

Τα καλυτερα online casino

© inpaok.com | All Rights Reserved.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?