Το χαλιφάτο και οι χαλίφηδες!

Μετά και την τραγική παρουσία Θάνου και Αλεξέα στο ΟΑΚΑ, επιβεβαιώθηκαν όσοι με πάθος υποστηρίζουν ότι υπάρχει χαλιφάτο στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όντως υπάρχει και η έδρα του είναι στην Αθήνα. Δεν θα το ονομάσω. Δεν μπορώ να το κάνω άλλωστε με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις. Εξάλλου δεν είναι καθόλου σίγουρος ότι διοικείται από έναν και μόνο άνθρωπο. Οι ενδείξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, ένας «συνεταιρισμός» διοικεί το χαλιφάτο του ποδοσφαίρου που έχει βάλει τον ΠΑΟΚ στο στόχαστρο.

Το χαλιφάτο (λέξη που καθιερώθηκε εσχάτως με συγκεκριμένους σκοπούς και στόχους), έχει καταφέρει να φέρει τα πάνω κάτω το τελευταίο χρονικό διάστημα. Από την επομένη του τελικού στον Βόλο, διαιτητές, πολιτικοί, επιχειρηματίες, μιντιακοί όμιλοι δημοσιογράφοι που με μεγάλη προθυμία μετατράπηκαν σε «παπαγαλάκια», σφυροκοπούν με κάθε τρόπο τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι προφανές ότι αυτό το χαλιφάτο «τύφλωσε» τον Κομίνη και τους βοηθούς του που δεν είδαν στην Λεωφόρο το κουτί της μπύρας που χτύπησε στο κεφάλι τον Ιβιτς. Όπως δεν είδαν και πολλά ακόμα που συνέβησαν σε βάρος των παικτών του ΠΑΟΚ. Άνθρωποι του χαλιφάτου μάλλον επικοινώνησαν με τον Κομίνη στην διάρκεια του ημιχρόνου αναγκάζοντας να τον να δώσει ρεσιτάλ σφαγής σε βάρος του Δικεφάλου στην επανάληψη.

Οι ίδιοι άνθρωποι μάλλον θα επικοινώνησαν μαζί του και μετά την διακοπή του αγώνα με στόχο να τον επηρεάσουν για να συντάξει φύλλο αγώνα. Λίγο έλειψε ο Κομίνης, να βγάλει τον ΠΑΟΚ κατηγορούμενο και τον Παναθηναικό αθώο!

Το ίδιο έργο είδαμε σε επανάληψη στο ΟΑΚΑ. Ο Θάνος είχε τον έλεγχο του αγώνα στο α΄ ημίχρονο αλλά κατά την διάρκεια του ημιχρόνου κάτι… άλλαξε. Ο διαιτητής του συνδέσμου Γρεβενών που κατοικεί στα Ιωάννινα, βγήκε στην επανάληψη, φουρκισμένος…

Έδινε την εντύπωση ότι πιει μια σκάφη Red Bull. Κάθε του σφύριγμα πρόδιδε την ανάγκη που ένιωθε να κερδίσει το παιχνίδι η ΑΕΚ και να αποδεκατιστεί ο ΠΑΟΚ. Εικάζω λοιπόν ότι το χαλιφάτο έκανε και στην περίπτωση αυτή την δουλειά του.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!