Η… τάπα Ιβάν στους συκοφάντες!

Να η ευκαιρία να μάθουμε ποιος είναι τελικά ο χαλίφης του ποδοσφαίρου στην χώρα μας. Ο Ιβάν Σαββίδης μετά τον τελικό του Κυπέλλου που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ (και το λάθος του Καλφόγλου, ο οποίος παραιτήθηκε μετά, στο οριακό οφσάιντ του Ενρίκε), με επίσημη τοποθέτησή του ζήτησε δημόσια να εφαρμοστεί η χρήση video στην Ελλάδα με τον ίδιο να αναλαμβάνει τα έξοδα.

Το «Instant Replay» του ποδοσφαίρου ή αλλιώς «Video Referee» πρόκειται να εφαρμοστεί πιλοτικά από το Μουντιάλ της Ρωσίας, ενώ ήδη σε κάποιες διοργανώσεις χρησιμοποιείται με στόχο να αποφεύγονται τα σοβαρά λάθη από τους διαιτητές. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ζήτησε με επιστολή του στην Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ να εφαρμοστεί η χρήση του video και στην Ελλάδα και είναι διατεθειμένος να γίνει με δικά του έξοδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθηναϊκής εφημερίδας, η FIFA σκοπεύει να δώσει την ευκαιρία στην Ελλάδα να μπει στο πιλοτικό πρόγραμμα, μαζί με τα πρωταθλήματα της Ρωσίας και της Πορτογαλίας, για τη χρησιμοποίηση του «Video Referee» αρκεί οι εκλογές στην ΕΠΟ να γίνουν στις προβλεπόμενες ημερομηνίες. Έτσι μέσα στους επόμενες μήνες, μπορεί να έχουμε μεγάλες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Η πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αποδεικνύει στην πράξη την διάθεση του για καθαρό ποδόσφαιρο χωρίς εξαρτήσεις και υπόγειες διαδρομές. Η διαδικασία θα δώσει την ευκαιρία στους διαιτητές να διορθώνουν επί του τόπου τα λάθη τους και παράλληλα θα τους αφαιρέσει το δικαίωμα να σφυρίζουν βάση εντολών. Πρόταση που δεν θα αρέσει σε πολλούς. Τώρα θα δούμε ποιους ενοχλεί αυτή η πρόταση!

Αν… χαλίφης ήταν ή σκόπευε να γίνει ο Ιβάν Σαββίδης, αυτή θα ήταν η τελευταία πρόταση που θα κατέθετε για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ομογενής επιχειρηματίας όχι μόνο την καταθέτει ως ιδέα, την χρηματοδοτεί κιόλας για να ξεσκεπάσει όσους κρύβονται πίσω από τα διαιτητικά λάθη!

 

Να μην ξεχνάμε τα αίσχη ΟΣΦΠ στο Καραισκάκη

 

Ανεπανόρθωτα εξέθεσε τον Μανούσο ο Μανώλης Μαθιουλάκης για την υπόθεση των γεγονότων σε βάρος του Πλατανιά στα αποδυτήρια του «Καραισκάκης». Ο πρόεδρος της Κρητικής ομάδας δεν συγχώρησε ποτέ την απόφαση του παίκτη να διαχωρίσει την θέση του από την ομάδα και να μην σεβαστεί τους συμπαίκτες του για όσα τράβηξαν στον Πειραιά. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του κ. Μαθυιουλάκη για την μην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανοούσο…

«Για λόγους τάξεως και πειθαρχίας προς την ομάδα δεν ανανεώθηκε η συνεργασία μας. Η ομάδα είχε δώσει μια εντολή, όχι δηλώσεις, ο Μανούσος την άλλη μέρα την αγνόησε. Δεν υπήρχε καμία περίπτωση και μάλιστα λέγοντας ότι είπε. Γιατί το μόνο που δεν είπε, είναι ότι μας έδωσαν και ανθοδέσμες στο Καραϊσκάκη. Εντάξει, το μόνο που δεν είπε. Επομένως δεν είχε θέση στην ομάδα. Όχι γιατί είπε αυτά που είπε, γιατί δεν έπρεπε να πει ούτε υπέρ, ούτε κατά.

Δεν είχε καμία δουλειά, εφόσον υπήρχε απαγόρευση από την ομάδα. Εντάξει, για τον Αποστολόπουλο δεν το συζητάω. Ο Αποστολόπουλος με αυτό που έκανε έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας αυτόματα, είτε έληγε το συμβόλαιο, είτε δεν έληγε. Έγινε ότι έγινε εκεί και αντί να ζητηθεί συγγνώμη γι’αυτά που γίνανε, ο Πλατανιάς έπρεπε να πει ότι δεν έγινε απολύτως τίποτα; Ε, δε γίνεται. Ας τα σκεφτότανε αυτοί που τα κάνανε όταν κάνανε. Για όνομα του Θεού».

Δηλώσεις που απλά επιβεβαιώνουν τα αίσχη στον Πειραιά. Αίσχη που τιμωρήθηκαν με 3 αγωνιστικές από τους αθλητικούς δικαστές χωρίς καμία ντροπή. Παραδέχθηκαν ότι υπήρξε ξυλοδαρμός και τιμωρήθηκε για αυτό ο Ολυμπιακός με ποινή χάδι. Σαφώς και δεν μπορεί να ξεκινήσει υπό αυτές τις συνθήκες το νέο πρωτάθλημα!


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!