«Πάμε σε μια αδερφική ομάδα»

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρτιζάν, παραχώρησε ο Λιούμπισα Ράνκοβιτς, τον οποίο επέλεξε ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς για άμεσο συνεργάτη του και θα τον πλαισιώσει στο τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος βοηθός προπονητή των «ασπρόμαυρων»:

Για την πρόταση του Στανόγεβιτς να τον ακολουθήσει στον ΠΑΟΚ: «Κάθε φορά μακριά από το σπίτι είναι δύσκολα, όμως μετά από 22 χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι κάτι φυσιολογικό. Το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο παντού. Αυτό που έγινε ήταν σαν μια… ανταλλαγή στο NBA. Πριν από δέκα ημέρες ο Ντζούκιτς ζήτησε από τον Στανόγεβιτς να φέρει τον Γκόραν Παντούρεβιτς. Ο Στανόγεβιτς είπε αμέσως «ναι δεν υπάρχει πρόβλημα». Τώρα συνέβη το αντίστροφο με εμένα και ο Ντζούκιτς αντέδρασε σαν πραγματικός τζέντλεμαν.

Για το γεγονός ότι αφήνει την Παρτιζάν: «Το μόνο που με λυπεί είναι ότι θα φύγω από την Παρτιζάν τώρα που θα δώσει την μάχη της για τους ομίλους του Champions League».

Για την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη: «Οι προπονητές είναι με τις βαλίτσες τους πάντα έτοιμες, δεν μπορώ να πω ότι έγινε ξαφνικά. Με τον Στανόγεβιτς γνωριζόμαστε από 17 χρονών και πάντα θέλει να εργάζεται σκληρά. Εγώ δέχθηκα την πρόσκλησή του και σύντομα θα ταξιδέψω στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσω την συμφωνία μου με τον ΠΑΟΚ. Εμείς πάμε σε μια αδερφική μας ομάδα, η οποία είναι μια μεγάλη ευθύνη, αλλά και μια μεγάλη πρόκληση. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να φέρει πίσω το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!