Αναβαθμίζεται το Champions League!

Τo Champions League συνεχίζει τα βήματα προόδου…

Η διοργάνωση της FIBA, η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τον Οκτώβριο για δεύτερη σερί χρονιά ανακοίνωσε σήμερα πως ήρθε σε συμφωνία με την ACB για την συμμετοχή περισσότερων ισπανικών ομάδων

Πιο συγκεκριμένα στο επερχόμενο Champions League θα λάβουν μέρος 4 ισπανικές ομάδες. Η κάτοχος του τροπαίου Τενερίφη, η Μούρθια, η Μπανταλόνα και η Ενσουντιάντες.

Γίνεται έτσι άμεσα αντιληπτή η προσπάθεια της FIBA να εξελίξει την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις του Πάτρικ Κομνηνού :

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καλωσορίζω τέσσερις ομάδες από το δυνατότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης και είμαι πεπεισμένος ότι θα φέρουν κάτι… σπέσιαλ στην διοργάνωση της νέας σεζόν.

Η παρουσία τους υπογραμμίζει την πετυχημένη παρουσία της Τενερίφης, της πρωταθλήτριας της περσινής διοργάνωσης και είμαστε ευχαριστημένοι που περισσότερες ομάδες από την Ισπανία πείσθηκαν για την πραγματική πανευρωπαϊκή φύση του Basketball Champions League και δουλεύει προκειμένου να δώσει στις ομάδες μια σπουδαία διεθνή διοργάνωση.

Ακόμα είμαστε ενθουσιασμένοι που ιστορικά κλαμπ προτίμησαν το Basketball Champions League για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!