Συνάντηση ΠΑΟΚ-ΝΟVA

O ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ θα έχουν συνάντηση με την NOVA τη Δευτέρα 17/7, έτσι ώστε να συζητήσουν όλα τα θέματα που έχουν προκύψει.

Οι Big-4 του ελληνικού πρωταθλήματος θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι με το συνδρομητικό κανάλι για να μπορέσουν να βρουν μία λύση στα ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι δύο πλευρές (ομάδες και ΝOVA) θα διαπραγματευθούν τόσο για το οικονομικό κομμάτι (με τη μείωση που έχει ζητήσει η Nova να ισχύσει από την επόμενη σεζόν), όσο και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την αναβάθμιση του πρωταθλήματος, δηλαδή τη μείωση του αριθμού των ομάδων της πρώτης κατηγορίας, την ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω των Play Off κλπ.

Μία σκέψη που έχει περάσει από το μυαλό των τεσσάρων συλλόγων είναι να προτείνουν την κατάργηση των Play Off.

Ωστόσο, αυτό είναι απλά μια σκέψη που κανείς δεν ξέρει αν τελικά θα πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων. Όπως γίνεται κατανοητό, η συνάντηση της Δευτέρας θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τις σημερινές τους συνεδριάσεις, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Super League, αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Ενεγράφησαν ομόφωνα οι ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ΠΑΣ Λαμία 1964 ως μέλη της Super League.

2/ Εξελέγησαν ομόφωνα οι ορκωτοί ελεγκτές της εταιρείας ΣΟΛ για την οικονομική χρήση 2016-2017.

3/ Ομόφωνα αποφασίστηκε επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΠΑΟΚ να πραγματοποιήσει συνάντηση με τη FORTHNET/NOVA.

4/ Εγκρίθηκε τροποποίηση συγκεκριμένων άρθρων του καταστατικού της Super League.

5/ Εγκρίθηκαν ομόφωνα οι Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ20, Κ17, Κ15) Αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

6/ Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση και το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεχιστούν την Τετάρτη 19/7/2017, με θέματα αντιστοίχως την Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018 και θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET/NOVA».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!