Αυτά είναι τα φιλικά του ΠΑΟΚ

Αν και αρκετά νωρίς ακόμα για την έναρξη της προετοιμασίας (ένας μηνάς), οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν σχεδόν ολοκληρώσει το πλάνο των φιλικών που θα δώσει ο Δικέφαλος σε αυτό το διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα οι «ασπρόμαυροι» έχουν ανακοινώσει την συμμετοχή τους σε δύο τουρνουά στο εξωτερικό, την διεξαγωγή φιλικού με την Γκαζιαντέπ, αλλά και την συμμετοχή του -όπως και πέρσι- στα Μαυροσκούφεια.

Χρονολογικά, πρώτα θα διεξαχθεί το πολύ δυνατό τουρνουά στην Γερμανία. Ο Δικέφαλος  θα συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργανώνει η medi Bayreuth στο γήπεδο της στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου. Εκτός από τη διοργανώτρια ομάδα και τον ΠΑΟΚ, στο τουρνουά θα δώσουν το παρών η πρωταθλήτρια Γερμανίας, Brose Babmerg και η Fraport Skyliners.

Από τις 20 μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το τουρνουά στην Προύσα, με οικοδέσποινα την Τόφας. Λεπτομέρειες για τις άλλες ομάδες που θα συμπεριλαμβάνει το event δεν υπάρχουν, πάντως όπως προκύπτει οι ομάδες του τουρνουά θα είναι έξι.

Επιπρόσθετα ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει και ένα πολύ δυνατό φιλικό με την επερχόμενη του αντίπαλό στο Champions League, Γκαζιαντέπ. Το φιλικό αυτό αναμένεται να φανεί πολύ εποικοδομητικό για τους ανθρώπους της ομάδας, καθώς θα έχουν μια πρώτη ιδέα για το τι θα αντιμετωπίσουν στα επίσημα παιχνίδια από την Τουρκική ομάδα.

Μέσα Σεπτεμβρίου είχαν διεξαχθεί και την προηγούμενη χρονιά τα Μαυροσκούφεια στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ένα τουρνουά που διοργανώνει ο σύλλογος διαιτητών Θεσσαλονίκης. Την περσινή σεζόν οι ασπρόμαυροι στο πλαίσιο αυτού είχαν αντιμετωπίσει νικηφόρα τον Προμηθέα Πάτρας.

Γίνεται αντιληπτό ότι η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, κάτι που θα είναι πολύ χρήσιμο για την εξαγωγή συμπερασμάτων από τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Πρέπει να επισημανθεί όμως ότι υπάρχει περίπτωση να υπάρξει και άλλο φιλικό για τους ασπρόμαυρους, αν αυτό μπορεί να προσαρμοστεί στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα της ομάδας.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!