Τροχαίο η κόρη του Κοβάσεβιτς

Η κόρη του ειδικού συμβούλου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό οδηγώντας μεθυσμένη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso».

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Στέλλα Κοβάσεβιτς οδηγούσε το πολυτελές αμάξι της μητέρας της υπό την επήρεια αλκοόλ και κατέληξε στο νοσοκομείο μαζί με άλλα τρία παιδιά ύστερα από τροχαίο ατύχημα στην Ιερά Οδό, για το οποίο ευθύνονταν η ίδια.

«Η Στέλλα οδηγούσε. Δίπλα καθόταν μια φίλη της και στο πίσω κάθισμα ο γιος μου με άλλο ένα αγόρι. Έχω αποδείξεις ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσοστό 0,75% χιλιοστών του γραμμαρίου ανά λίτρου αίματος, σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή της Τροχαίας για την οποία ενημερώθηκα. Σύμφωνα με τον γιο μου Αλέξανδρο, η Στέλλα είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα, όταν ξαφνικά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ανέβηκε στο κράσπεδο, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα που ήταν η μοναδική επιβάτισσα και, τελικά, το αυτοκίνητο προσέκρουσε ανεξέλεγκτο σε μια μάντρα», αναφέρει στην καταγγελία του ο κ. Βασιλείου πατέρας του 23χρονου που βρισκόταν στο αμάξι που οδηγούσε η 21χρονη κόρη του Κοβάσεβιτς

Από τα συντρίμμια ανασύρθηκαν σοβαρά τραυματισμένοι με κατάγματα όσοι επέβαιναν σ΄ αυτά, εκτός από την κόρη του Κοβάσεβιτς, η οποία δεν έπαθε το παραμικρό!!! Η οδηγός του άλλου οχήματος χειρουργήθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τα έξοδα να τα καλύπτει η οικογένεια Κοβάσεβιτς, ενώ ο πατέρας του 23χρονου σκέφτεται να κινήσει ποινική διαδικασία, εάν κριθεί σκόπιμο.

Πηγή: Espresso


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!