Τον μετρήσατε λάθος τον Πόντιο!

Διαπιστώνω ότι οι επιθέσεις σε βάρος του Ιβάν Σαββίδη, συνεχίζονται. Καθ΄ υπόδειξη πάντα και με εντολές ανώτερων. Παρά το γεγονός ότι τόσο οι εντολείς όσο και οι εντολοδόχοι γνωρίζουν ότι πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δεν πτοούνται. Ο αγώνας για να μειωθεί το ηθικό πλεονέκτημα του Σαββίδη στα μάτια των Ελλήνων, συνεχίζεται.

Με τους εντολοδόχους δεν αξίζει να ασχοληθώ. Λυπάμαι τα ανθρωπάκια που ζούνε από τον «βρώμικο» μισθουλάκο που τους εξασφαλίζουν –ποιος ξέρει μέχρι πότε- τα… αφεντικά. Ούτε με τα αφεντικά αξίζει να ασχοληθώ πολύ. Σύντομα –θέλω να πιστεύω- θα αποτελούν μια θλιβερή ανάμνηση. Θα μπω στον κόπο να τους πω όμως, ότι τον μέτρησαν λάθος τον Πόντιο.

Τα ψέματα, τα χτυπήματα κάτω από την μέση, η επιχείρηση σπίλωσης ενός επιχειρηματία που οι επενδύσεις του έδωσαν οικονομική και κοινωνική ανάσα στην Θεσσαλονίκη αλλά και στο σύνολο της Βόρειας Ελλάδας, δεν θα έχουν το αίσιο αποτέλεσμα που οραματίστηκαν.

Προφανώς η σιωπή του μεταφράζεται με αδυναμία. Πόσο λάθος τον μετρήσατε. Δεν θα σας το πω εγώ. Θα σας το πει ή μάλλον θα σας το δείξει ο ίδιος, όταν έρθει η ώρα. Η κοινωνία μας δεν είναι σίγουρα αγγελικά πλασμένη. Πολλές φορές ο γκεμπελισμός έχει αποτελέσματα για τους εμπνευστές του. Μόνο που στην περίπτωση του Ιβάν Σαββίδη, όλοι μαζί οι… Γκέμπελς του κόσμου, δεν μπορούν να τον βλάψουν, γιατί πολύ απλά, δεν έχουν τίποτα να του προσάψουν.

Μπαλωθιές στον αέρα μήπως και ανακόψουν τον ρυθμό του. Τους τρόμαξε. Τους τάραξε. Έχασαν τον ύπνο τους και επιστράτευσαν κάθε όπλο που είχαν στην διάθεση τους. Εφημερίδες, σάιτ, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ακόμα και πολιτικούς, πιστούς στα αφεντικά, έτοιμους να σκύψουν όσο χρειαστεί, προκειμένου να εξυπηρετήσουν συμφέροντα.

Όλοι σας, μας όλοι σας όμως, τον μετρήσατε λάθος τον Πόντιο. Λάθος όμως, μετρήσατε και τον ΠΑΟΚ. Πιστέψατε ότι θα επηρεάσετε τον κόσμο του, θα τον κοιμίσετε για να κάνετε την δουλειά σας. Θεωρήσατε ότι ο μηχανισμός θα μπλοκάρει. Ότι τα αντανακλαστικά του ασπρόμαυρου οργανισμού, δεν θα λειτουργήσουν. Δεν σας αδικώ. Δεν ξέρετε. Κάντε λίγο υπομονή και θα δείτε πόσα λάθη κάνετε στο… μέτρημα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!