ΠΑΟΚάρα και στην Τέλενδο!

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γνωστός ο Μιχάλης από την Τέλενδο, ο «τρελός» ΠΑΟΚτσής που ανεμίζει ψηλά τη σημαία του Δικέφαλου στο ταβερνάκι του στο ακριτικό νησί απέναντι από την Κάλυμνο.

Αρκετοί ΠΑΟΚτσήδες επισκέπτονται τον Μιχάλη και το μαγαζί του, το οποίο μέσα μοιάζει περισσότερο με… μουσείο του Δικέφαλου! Τις προηγούμενες μέρες βρέθηκαν εκεί δύο ακόμη φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, ο Χρήστος Πιστίλογλου και ο Αλέξης Οφλίδης. Ο τελευταίος ήταν αυτός που μέσα στο Μάιο είχε τρέξει Μαραθώνιο στο Σινικό Τείχος στην Κίνα και είχε τερματίσει με σημαία του ΠΑΟΚ.

Οι δύο Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚτσήδες βρέθηκαν για λίγες μέρες στην Κάλυμνο για διακοπές, και δεν έχασαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον συνοπαδό τους στην Τέλενδο.

«Με το τρελό ΠΑΟΚι, τον Μιχάλη και τα παιδιά του, στο ταβερνάκι του, στο ακριτικό νησάκι Τέλενδος! Το ασπρόμαυρο φλάμπουρο ανεμίζει ΠΑΝΤΟΥ, γατάκια αλλόθρησκοι…», έγραψε με χιούμορ ο Αλέξης Οφλίδης στο facebook, ποστάροντας μαζί και ορισμένες φωτογραφίες από την επίσκεψη…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!