Κατασχέθηκε ο σκληρός δίσκος του Παπανικολάου!

Η αστυνομία κατάσχεσε τον σκληρό δίσκο του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου, με τους φακέλους και τα ηλεκτρονικά μηνύματα να έχουν σβηστεί από τον υπολογιστή.

Κλιμάκιο της αστυνομίας βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή πριν μερικές ημέρες και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» οι άνθρωποι των αρχών ζήτησαν να βρεθούν στο γραφείο του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της Ομοσπονδίας, Παυσανία Παπανικολάου.

Οι αστυνομικοί ρώτησαν τον αρμόδιο υπάλληλο αν ο υπολογιστής που βρισκόταν στο γραφείο του Ζήση Βρύζα είναι ο ίδιος που χρησιμοποιούσε και ο Παυσανίας Παπανικολάου, παίρνοντας θετική απάντηση.

Έτσι, ο επικεφαλής του κλιμακίου έδωσε την εντολή για την κατάσχεση του σκληρού δίσκου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά την απόλυση του Παπανικολάου, η ηλεκτρονική αλληλογραφία και οι φακέλοι από τον συγκεκριμένο υπολογιστή σβήστηκαν, ωστόσο η αστυνομία διαθπέτει τα κατάλληλα μηχανήματα για να αποκτήσει ξανά το περιεχόμενο του σκληρού δίσκου.

Από την ΠΔΕ δεν γνωρίζουν γιατί η αστυνομία προέβη σε αυτή την κίνηση, αλλά αυτή την ήταν η πρώτη φορά που συνέβη. Στα μέσα Μαΐου, μετά από έλεγχο που έκανε η αστυνομία με ανιχνευτικά μηχανήματα ανακάλυψε τις νέες κρυφές κάμερες και τον μηχανισμό καταγραφής.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!