Φουλ επίθεση η NOVA

Στην αντεπίθεση περνάει η NOVA με αγωγές προς την Super League μετά την μείωση του τιμήματος της «κεντρικής διαχείρισης».

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι οι άνθρωποι της NOVA μετά την σημερινή άκαρπη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League αφού καμία από τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι δεν τελεσφόρησαν.

Στελέχη της συνδρομητικής τηλεόρασης σχολιάζοντας την σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας από την οποία δε βγήκε κάποια απόφαση για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, λίγες μόνο ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξή του, επισήμαιναν ότι οι όροι συνέπεια, σοβαρότητα και προγραμματισμός είναι προφανώς άγνωστες λέξεις για τους μικρό-παράγοντες της Super League.

Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, σαν την στρουθοκάμηλο κρύβουν το κεφάλι τους στην άμμο και αρνούνται να δουν τα άδεια γήπεδα, την έλλειψη χορηγών και το μειωμένο ενδιαφέρον του Έλληνα φιλάθλου για μία διοργάνωση που οι αποφάσεις του Μάρτη γίνονται αντικείμενο αντιπαράθεσης τον Ιούλιο και δεν μπορούν καν να υλοποιηθούν.

Γίνεται φανερό ότι οι μικρό-παράγοντες της Super League κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους, οχυρώνονται πίσω από τα στενά συμφέροντα των ομάδων τους, αρνούμενοι οποιοδήποτε σχέδιο για την συνολική βελτίωση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Παράγοντες της Κάντζας ξεκαθάριζαν ότι η συνδρομητική πλατφόρμα έχει εξαντλήσει τα όρια της καλόπιστης διαπραγμάτευσης προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση και είναι αναγκασμένη να προχωρήσει σε άμεση κατάθεση αγωγής μείωσης τιμήματος της “Κεντρικής Διαχείρισης” της Super League.

πηγή: sdna.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!