Πρωθυπουργός, ΠτΔ και… ΠΑΟΚ!

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ Νέων Ανδρών, εκτός από μία τεράστια επιτυχία που έφερε και την καθολική αναγνώριση της προσπάθειας της Εθνικής ομάδας, δημιούργησε και… υποχρεώσεις! Και στο πλαίσιο αυτών των υποχρεώσεων, σύσσωμη η Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών, μαζί με το προεδρείο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, επισκέφθηκε το Μέγαρο Μαξίμου και συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα, αλλά και το Προεδρικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων Ανδρών και του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Αντώνης Κόνιαρης βρέθηκαν και πάλι στο επίκεντρο των συναντήσεων αυτών. «Εσύ δεν είσαι ο τριποντάκιας», ρώτησε με χαμόγελο τον Αντώνη Κόνιαρη ο Πρωθυπουργός, που λίγη ώρα αργότερα πήρε θέση για την αναμνηστική φωτογραφία, φορώντας την φανέλα με το «6» του Αντώνη Κόνιαρη, υπογεγραμμένη από όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας. Ιδιαίτερα εγκάρδια ήταν και η χειραψία που είχε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ηλίας Παπαθεοδώρου, τόσο με τον Πρωθυπουργό κ.Αλέξη Τσίπρα, όσο και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο.

Η ολοκλήρωση των σημερινών υποχρεώσεων, σηματοδοτεί ουσιαστικά και την έναρξη των καλοκαιρινών διακοπών για τα μέλη της Εθνικής ομάδας. Όχι όμως για όλους. Ο Αντώνης Κόνιαρης θα επιστρέψει στην Κρήτη, τον τόπο από όπου κατάγεται για απαραίτητη ξεκούραση και διακοπές, πριν από την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, στα μέσα Αυγούστου, για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ. Για τον προπονητή της ομάδας Ηλία Παπαθεοδώρου είναι διαφορετικό το πρόγραμμα και χωρίς σταματημό. Ο κόουτς του ΠΑΟΚ θα βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, για μία σειρά συναντήσεων που θα σηματοδοτήσουν και την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων της ομάδας και του ρόστερ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!