Βλέπουν στους εφιάλτες τους τον Γραμμένο!

Τι κοινό έχουν Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Αλαφούζος, Βίκτωρας Μητρόπουλος, Κυριάκος Μητσοτάκης και άλλες –δημοκρατικές και μη- δυνάμεις; Μεταξύ πολλών άλλων, έχουν τον ίδιο καημό για τις εκλογές της ΕΠΟ.

Χωρίς καμία προκάλυψη, έχουν συνεταιριστεί σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φρενάρουν την κάθαρση και την εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επιμονή τους να παρουσιάσουν υποψήφιο απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο, που ως εγγυητής μιας νέας εποχής για το επαγγελματικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, συγκεντρώσει ανοιχτά την πλειοψηφία των ποδοσφαιρικών Ενώσεων της χώρας. Η απεγνωσμένη προσπάθεια να μην χαθούν αμαχητί οι εκλογές, οδήγησε τους «συνεταίρους» στην επιλογή του Γιώργου Καλαντζή.

Όσο κι αν προσπάθησα, δεν μπόρεσα να εξηγήσω την απόφαση του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (διετέλεσε για μικρό χρονικό διάστημα Υπουργός Μακεδονίας – Θράκης), να συνδέσει το όνομα του με το βρώμικο παρελθόν της ΕΠΟ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αναλαμβάνοντας να εκπροσωπήσει τις ελάχιστες ποδοσφαιρικές Ενώσεις που εκφράζουν το σύστημα που θέλουν να ξεριζώσουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και όσοι τον στηρίζουν.

Προφανώς δεν φτάνει… μακριά το μυαλό μου για να εξηγήσω την απόφαση του κ. Καλαντζή να συμμετέχει σε μια εκλογική μάχη που έχει κριθεί και να στιγματιστεί για την εμπλοκή του ως εκπρόσωπος του σάπιου συστήματος που διέλυσε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Ήμουν σίγουρος ότι οι «συνεταίροι» δεν θα εγκατέλειπαν τόσο εύκολα τα όπλα και θα έβρισκαν πρόσωπο αναλώσιμο για να σταθεί απέναντι στον Βαγγέλη Γραμμένο.

Δεν φανταζόμουν όμως ότι, θα έπειθαν κάποιον από την πολύπαθη ποδοσφαιρικά –και όχι μόνο- Βόρεια Ελλάδα να παίξει το παιχνίδι τους. Ας είναι. Ο καθένας κρίνεται για τις επιλογές του και γράφει την ιστορία του.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ ξεκίνησε. Το βράδυ της Πέμπτης ο Δικέφαλος ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του από το Κίεβο, κόντρα στην πρωτάρα Ολιμπίκ Ντόνετσκ. Εύκολα ή δύσκολα (εύκολα θέλω να πιστεύω), ο Δικέφαλος θα ξεπεράσει το εμπόδιο των Ουκρανών. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα (δεν έχω διάθεση να υποτιμήσω την Ολιμπίκ, ρεαλιστικά προσεγγίζω το θέμα), παρουσιάζουν οι μονομαχίες του ΠΑΟΚ με την ομάδα που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στα play off της διοργάνωσης.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!