«Κατέθεσε ψυχή η Στέλλα…»

Ο Στέφανος Μάμαλης, ο οποίος είναι προπονητής της Στέλλας Σμαραγδή, με ανάρτησή του στο Facebook έδωσε τα συγχαρητήριά του στην αθλήτρια του ΠΑΟΚ για την 5η θέση στο άλμα σε μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑΜΕΑ του Λονδίνου και ευχαρίστησε ξανά δημόσια τον Ιβάν Σαββίδη για τη στήριξή του.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Με κατάθεση ψυχής! Η Στέλλα Σμαραγδή ολοκλήρωσε μια καταπληκτική χρονιά με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου καταλαμβάνοντας την 5η θέση στο άλμα σε μήκος.

Όμως το εξωπραγματικό επίτευγμα είναι ότι από το τρίτο άλμα είχε θλάσεις και στους δύο γαστροκνήμιους. Για όσους γνωρίζουν, ο πόνος στο συγκεκριμένο σημείο είναι αβάσταχτος!

Πίεσε όμως τον εαυτό της και κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περπατήσει μέχρι και σήμερα 6 μέρες μετά τον αγώνα.

Πολλά συγχαρητήρια στην αθλήτρια και ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον χορηγό Ιβάν Σαββίδη που φρόντισε να μην λείψει τίποτα από την αθλήτρια. Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ και στην ομοσπονδία ΑΜΕΑ για την απόλυτη στήριξη της αθλήτριας».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!