Υφαντής: Ο Ρασπούτιν της ΕΠΟ

Μέσω ευφάνταστων πονημάτων σε περιθωριακό μπλογκ της «εγκληματικής», ο αθέατος πρώην κουμανταδόρος της καθημερινότητας της ΕΠΟ, επιδιώκει να παίζει ρόλο και να δηλώνει παρών!

Μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες παραγοντικές προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο πρώην γενικός διευθυντής της ΕΠΟ, Χρήστος Υφαντής, συνεχίζει να δρα στο παρασκήνιο. Κάνει, από το… σπίτι του πλέον, αυτό που έκανε εδώ και μια 20ετία ως αφανής εργάτης και κουμανταδόρος μαζί: Παίζει το ρόλο του εν κρυπτώ, πάντα πίσω από τις κουρτίνες…

Μετά την απόλυσή του από την ΕΠΟ, έχει επιστρέψει στην «παρα-δημοσιογραφία»,, γράφοντας τα πονήματα και τις απόψεις του στο μπλογκ «sfyrigmata», ένα μπλογκ που στήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει («για θάνατο» που λέμε) την «εγκληματική οργάνωση» και τους υπόδικους του «συστήματος ΕΠΟ» που ισοπέδωσαν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και το έφεραν στο σημερινό του κατάντημα. Ένα μπλογκ το οποίο επιχειρούσε και επιχειρεί να κάνει πλάκα με την νοημοσύνη του κόσμου, παρουσιάζοντας αρχικά τον Γκιρτζίκη σίγουρο νικητή στις εκλογές της ΕΠΟ και εν συνεχεία τον Δημήτρη Ελευθεριάδη, μέχρι και λίγο πριν ο τελευταίος αποσυρθεί ακόμα και από τις εκλογές της Ένωσής του!

Εκεί, πάντα ανυπόγραφα, ο Χρήστος Υφαντής συντάσσει κάτι ευφάνταστα άρθρα, καλώντας –εμμέσως- σε επανάσταση τις Ενώσεις, μία εναντίον του Κουτσοκούμνη, μία εναντίον της FIFA και της UEFA που… τα έχουν βρει με την κυβέρνηση, μία εναντίον της Επιτροπής Εξομάλυνσης, μία εναντίον του Τριτσώνη και του Κουκουλάκη και πάει λέγοντας… Φυσικά όλοι γελάνε και ουδείς τον λαμβάνει σοβαρά υπόψη του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!