Οι γηπεδούχοι κάνουν τη διαφορά

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο. Ένα ακόμα ταμείο προστέθηκε στο ενεργητικό της στήλης με απόδοση 4,00 μονάδες και παρά το γεγονός ότι παραμένουμε σε καλοκαιρινή διάθεση με μικρά κουπόνια, ωστόσο βρίσκουμε τον τρόπο να κάνουμε την συντήρησή μας, ενόψει μάλιστα του επόμενου Σαββατοκύριακου όπου έχουμε πρεμιέρα στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Πάμε να δούμε συνοπτικά τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα. Ξεκινάμε με Δανία και το παιχνίδι Μπρόντμπι – Λίνγκμπι. Με μία νίκη και μία ήττα ξεκίνησε το πρωτάθλημα η Μπρόντμπι, έχοντας και στα δύο παιχνίδια της πολλά γκολ και στο βάλε και στο φάε. Το γεγονός είναι ότι στην έδρα της παρουσιάστηκε επιβλητική και αναμένεται να κάνει το ίδιο και αυτή τη φορά με αντίπαλο την Λίνγκμπι, η οποία στο εκτός έδρας παιχνίδι της δέχτηκε τέσσερα γκολ χωρίς καμία αντίδραση.

Συνεχίζουμε με Β’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση Ρανχάϊμ – Τρόμσο. Μία εκτός έδρας νίκη έχει όλη κι όλη η Τρομσντάλεν σε 7 παιχνίδια κι αυτή ήταν με τον σάκο του μποξ της κατηγορίας την Άρενταλ και μάλιστα με το ζόρι. Δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί σε μια δυνατή έδρα όπως αυτή της Ρανχάϊμ και εύκολα ή δύσκολα θα γνωρίσει μία ακόμα ήττα. Άλλωστε οι γηπεδούχοι κυνηγούν με όλες τις δυνάμεις τους το κάτι παραπάνω και η έδρα είναι το όπλο τους για να το καταφέρουν.

Κλείνουμε την τριάδα των άσων με Β’ Σουηδίας και το παιχνίδι Φάλκενμπεργκ – Βάρμπεργκ. Σαφώς ανώτερη ομάδα οι γηπεδούχοι, βρίσκονται σε καλό τάϊμινγκ και ειδικά εντός έδρας είναι ικανοί, παρά το ρίσκο που έχει ο άσος, να το εκμεταλλευτούν και να φτάσουν σε μια πολλή σημαντική νίκη.

Πάμε και στην τριάδα με τα γκολ, όπου έχω ξεχωρίσει τρία παιχνίδια. Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ, Άρενταλ – Ασάνε και Κονγκσβίνγκερ – Ουλενσάκερ, αποτελούν ένα παρολί με όβερ το οποίο θεωρώ ότι έχει πολύ δυνατές πιθανότητες για επιβεβαίωση, σύμφωνα πάντα με την αγωνιστική τους εικόνα μέχρι στιγμής.

ΤΡΙΑΔΑ 1
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΛΙΝΓΚΜΠΙ 1 (1,60)
ΡΑΝΧΑΪΜ – ΤΡΟΜΣΝΤΑΛΕΝ 1 (1,65)
ΦΑΛΚΕΝΜΠΟΕΡΓΚ – ΒΑΝΜΠΕΡΓΚ 1 (2,25)

ΤΡΙΑΔΑ2
ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ ΟΒΕΡ 2,5 (1,62)
ΑΡΕΝΤΑΛ – ΑΣΑΝΕ ΟΒΕΡ 2,5 (1,75)
ΚΟΝΓΚΣΒΙΝΓΚΕΡ – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ ΟΒΕΡ 3,5 (2,12)
** Επικοινωνία
mail : [email protected]
facebook : https://www.facebook.com/vasiliasbet/


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!