Βρέχει… χρήμα καλοκαιριάτικα

Καλησπέρα σε όλο τον κόσμο και καλή εβδομάδα. Το σερί των επιτυχιών συνεχίζεται και τα ταμεία κάνουν πάρτι, καθώς και χθες Κυριακή βρήκαμε στόχο και με 4 στα 5 επιλεγμένα σημεία, κυκλώσαμε τη μία τριάδα και πήραμε απόδοση κοντά στις 6 μονάδες. Καθόλου άσχημα για την εποχή και τις λίγες επιλογές που έχουμε, με τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είτε να μην έχουν ξεκινήσει ακόμα, είτε να βρίσκονται στις πρώτες και δύσκολες αγωνιστικές.

Πάμε στα φρέσκα και τα σημερινά όπου θα ασχοληθούμε με μια δυάδα όβερ 3,5. Στην Β’ Σουηδίας, η ΑΦΚ Γιουνάϊτεντ υποδέχεται την Τζουργκάρντεν. Την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, η Τζουργκάρντεν φιλοδώρησε τον αντίπαλό της με τεσσάρα. Κάτι ανάλογο περιμένω να γίνει και σ’ αυτό το παιχνίδι, καθώς η άμυνα των γηπεδούχων μπάζει νερά, ενώ και των φιλοξενούμενων έχει κενά.

Κλείνουμε με Β’ Ελβετίας και την αναμέτρηση Βόλεν – Σαφχάουζεν. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην κατηγορία με μεγάλα σκορ (6-1 και 3-1 αντίστοιχα) και στο μεταξύ τους παιχνίδι περιμένω την ίδια συμπεριφορά. Έδειξαν και στα φιλικά τους ότι θα είναι η χαρά του ποδοσφαίρου και του ανοιχτού και επιθετικού παιχνιδιού και θα τιμήσουμε το όβερ 3,5 το οποίο το έχουμε σε καλή απόδοση.

ΔΥΑΔΑ
ΑΦΚ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΤΖΟΥΡΓΚΑΡΝΤΕΝ ΟΒΕΡ 3,5 (2,70)
ΒΟΛΕΝ – ΣΑΦΧΑΟΥΖΕΝ ΟΒΕΡ 3,5 (2,45)
** Επικοινωνία
mail : o.vasilias@yahoo.gr
facebook : https://www.facebook.com/vasiliasbet/


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!