Η απόδοση των παικτών

Το ΙNPAOΚ αξιολογεί την παρουσία των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσεκ και τη νίκη με 2-0.

Ρέι: Όποτε χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε πειστικά είτε μπλοκάροντας είτε απομακρύνοντας την μπάλα. Καλός με τα πόδια, έστελνε την μπάλα εκεί που έπρεπε.
Μάτος: Σε ρηχά νερά κινήθηκε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δε βοήθησε ιδιαίτερα στην ανάπτυξη, ενώ αντιμετώπισε προβλήματα και στα μετόπισθεν, ειδικά όταν δεν είχε κάλυψη.
Βαρέλα: Αποφασιστικός και καίριος στις επεμβάσεις του, έδειξε στιβαρός στα αμυντικά του καθήκοντα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος και σε μερικές φάσεις, γενικά η άμυνα έδειξε αστάθεια.
Κρέσπο: Είχε περισσότερο… εποπτικό καθήκον στα μετόπισθεν, οργανώνοντας και επεμβαίνοντας όποτε έπρεπε. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω όμως, υπάρχαν στιγμές… ανισορροπίας στο ανασταλτικό κομμάτι.
Λέοβατς: Σχεδόν άφαντος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Καμιά συμμετοχή στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι ανέβαινε συχνά, πήρε και μια αστεία και ανόητη κίτρινη κάρτα.
Κάνιας: «Γέμισε» σωστά το χώρο του κέντρου και είχε καλές τοποθετήσεις. Έβγαλε ενέργεια και αντιμετώπισε καλά τις επικίνδυνες καταστάσεις.
Τσίμιροτ: Αρκετά αβίαστα λάθη στις πάσες του. Θα ήταν μάλλον στους αρνητικούς του αγώνα, αν δεν πετύχαινε ένα υπέροχο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Μπίσεσβαρ: Δυσκολεύτηκε να πάρει την μπάλα στα πόδια του. Όποτε αυτό έγινε, βρήκε ευκαιρίες για να δημιουργήσει. Έχασε μια εξαιρετική ευκαιρία αλλά ήταν θετικός.
Μακ: Πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με ατομική προσπάθεια, που άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Μετά από αυτό, πήρε περισσότερη ψυχολογία, δημιούργησε καταστάσεις, αλλά οι προσπάθειες έμειναν ημιτελείς.
Κάμπος: Εξαιρετική παρουσία στα δεξιά, έκανε άνω κάτω τους Ουκρανούς με τις ενέργειες του, ειδικά στο πρώτο μέρος. Ξεχνιόταν… μερικές φορές στην άμυνα.
Πρίγιοβιτς: Σίγουρα δεν ήταν η μέρα του. Βρέθηκε μέσα στις φάσεις με καλές τοποθετήσεις, αλλά ήταν πολύ άστοχος στην τελική προσπάθεια.
Ενρίκε: Πολύ… εφέ, λίγη ουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.
Σάχοφ: Δεν ήταν πολύ συγκεντρωμένος, φρέσκαρε πάντως το χώρο του κέντρου.
Πέλκας: Φάνηκε και είχε ενέργειες, παρά το μικρό διάστημα συμμετοχής του.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!