«Θα το πάρει από Νοέμβριο ο… Σάββας!»

Τα δεδομένα στον Ολυμπιακό και γενικότερα στο ελληνικό πρωτάθλημα σχολίασε από τη δική του οπτική γωνία ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη μάλιστα, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι τον τίτλο θα τον πάρει ο… Σάββας Θεοδωρίδης (και όχι ο Ολυμπιακός), και μάλιστα από τον Νοέμβριο!

Αναλυτικά:

«Όσο για το πρωτάθλημα, να σου πω κάτι τώρα, μην το ξεχάσω; Να το γράψεις έτσι: Ο Σάββας (σ.σ. Θεοδωρίδης) πιστεύω ότι το Νοέμβριο θα το έχει πάρει πάλι!

Γράψε και αυτό: Αυτά που έχει προαναγγείλει ο Μαρινάκης για φέτος, τα τήρησε κατά γράμμα. Γι’ αυτό είπα ότι ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει σχέση με τον περσινό και για εμένα ο Μαρινάκης είναι ο καλύτερος πρόεδρος όλων ων εποχών στον Ολυμπιακό. Διότι μην ξεχνάμε τα οικονομικά δεδομένα της χώρας. Σε άλλη Ελλάδα κάνει αυτά που κάνει ο Μαρινάκης, άλλα είναι τα έσοδα από το ποδόσφαιρο, έχει τεράστια προβλήματα αυτά τα χρόνια η χώρα».

Για τον ΠΑΟΚ: «Μπροστά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατός, αλλά πίσω ευάλωτος. Και ανάλογα μετα λεφτά που έχει χαλάσει ο Σαββίδης αυτά τα χρόνια, το αποτέλεσμα δεν κρίνεται ικανοποιητικό».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!