Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη»

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της νέας χρονιάς ξεκίνησε. Το «χτίσιμο» του νέου ΠΑΟΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου αρχίζει και το ενδιαφέρον από τα μεταγραφικά θα περάσει σύντομα και στο αγωνιστικό.

Συγκεκριμένα, σε έντεκα ημέρες δηλαδή στις 17 Αυγούστου το Παλατάκι θα αποκτήσει και πάλι… ζωή, αφού η ομάδα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά ενόψει της νέας χρονιάς και σιγά-σιγά θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όπως συμβαίνει πάντα, οι πρώτες ημέρες θα είναι αφιερωμένες στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, με το μεγαλύτερο μέρος του «ασπρόμαυρου»ρόστερ να έχει διαμορφωθεί και τους παίκτες να ετοιμάζονται για τα… βάσανα.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου να μάθει λεπτομέρειες για την διάθεση των εισιτηρίων διάρκειας. Οι επιτελείς του Δικεφάλου αποφάσισαν πως τα διαρκείας θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου στις 17 του μηνούς, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες θα το ανακοινώσουν και επίσημα.

Οι κινήσεις του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως… ζεσταίνουν τον κόσμο για την νέα χρονιά, ενώ η ενίσχυση ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!