Δεν διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Καλαντζή

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τις δηλώσεις-βόμβα Καλαντζή χωρίς να διαψεύσει ότι υποστηρίζει την υποψηφιότητα του. Ταυτόχρονα μάλιστα αποκάλυψε ότι πρόκειται για επιλογή της Νέας Δημοκρατίας λόγω των δηλώσεων Σαββίδη!

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ Γιώργος Καλαντζής ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως στηρίζεται – αλλά δεν καθοδηγείται- από τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την συγκεκριμένη δήλωση τοποθετήθηκε μέσω κύκλων, αποκαλύπτοντας πως ο Καλαντζής είναι επιλογή της Νέας Δημοκρατίας λόγω των δηλώσεων του Ιβάν Σαββίδη χωρίς να διαψεύσει πως υποστηρίζει την υποψηφιότητά του.

Χαρακτηριστικά οι «πράσινοι» έλεγαν: «Η υποψηφιότητα του Γ. Καλαντζή είναι υποψηφιότητα της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στην υποψηφιότητα Γραμμένου ο οποίος στηρίζεται από τον Ιβάν Σαββίδη. Αποτελεί την αντίδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όσα ανάξια σχολιασμού έχει πει ο Σαββίδης εναντίον του. Το ποιος στηρίζει ή δεν στηρίζει τον Καλαντζή είναι δευτερεύουσας σημασίας θέμα».

Πηγή: sdna.gr


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!