Ελ Καντουρί, Γκαρσία και Κοντρέρας

Θέμα χρόνου είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η απόκτηση του Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (μεταγραφή η δανεισμό αρχικά και απόκτηση των δικαιωμάτων του στην πορεία), ο Δικέφαλος θα προσθέσει έναν αξιόλογο παίκτη στο ρόστερ του. Η ανάθεση της υπόθεσης στον Ραιόλα (από Σαββίδη και Μίχελ), προεξοφλεί το αίσιο τέλος της υπόθεσης αυτής. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Ο Μαροκινός είναι 27 Μαίων και οι μέχρι τώρα επιδόσεις του στο ευρωπαικό ποδόσφαιρο, τον αναγάγουν σε παίκτη υψηλού επιπέδου που σίγουρα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ. Δεν θα μπω στην διαδικασία αναλύσεων και αναζητήσεων για τη θέση στην οποία θα χρησιμοποιηθεί. Δεν είναι δική μου δουλειά. Ούτε των συναδέλφων δουλειά είναι, ούτε του κόσμου να αναρωτιέται σε ποια θέση θα χρησιμοποιηθεί ο Ελ Καντουρί.

Είναι δουλειά του προπονητή να βρει ρόλο και θέση για ένα παίκτη με τα προσόντα του Μαροκινού. Έχει παίξει δεκάρι, οχτάρι και στα πλάγια με πολύ μεγάλη επιτυχία. Μην τρελαθούμε λοιπόν συζητώντας για το που μπορεί να παίξει ο Ελ Καντουρί και ποιος παίκτης θα χάσει την θέση του στην 11αδα.

Δεν μπορώ να κάνω συζητήσεις που μου προκαλούν πονοκέφαλο. Ποιος είναι δηλαδή αυτός που έχει «κλειδωμένη» θέση στην 11αδα του ΠΑΟΚ και δεν μπορεί να μείνει έξω για να παίξει ο Μαροκινός, όταν βρεθεί στο κατάλληλο επίπεδο φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης; Οι παίκτες με ποιότητα χωρούν σε όλες τις ομάδες του κόσμου.

Με το καλό λοιπόν να ολοκληρωθεί η απόκτηση του από την Εμπολι και θέση θα βρεθεί. Το θέμα δεν είναι που θα παίξει ο Ελ Καντουρί. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων του όπως αυτοί οριοθετήθηκαν από την πρόσφατη ομιλία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, οφείλει να προσθέσει στο ρόστερ του δυο ακόμα παίκτες εκτός από τον Μαροκινό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου…


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!