Ζήτησε ενημέρωση ο Σαββίδης

Αναλυτική ενημέρωση για την παρουσία της ομάδας στα δυο φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Λαμία, ζήτησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Σε επικοινωνία που είχε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με τον Λούμπος Μίχελ αλλά και άλλα στελέχη του ΠΑΟΚ, ζήτησε να ενημερωθεί για την εικόνα της ομάδας στα δυο φιλικά παιχνίδια και τις εξελίξεις στον μεταγραφικό τομέα.

Ο Σαββίδης ενημερώθηκε για την πορεία της υπόθεσης του Ομάρ Ελ Καντουρί που πρέπει να θεωρείται παίκτης του Δικεφάλου και φυσικά για όλες τις κινήσεις που γίνονται με στόχο την ενίσχυση της ομάδας.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις της ομάδας και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαφή του Ιβάν Σαββίδη με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και συζήτηση για τους λόγους που ο ΠΑΟΚ δεν έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις τόσο στα φιλικά όσο και στα επίσημα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα.

Οι επαφές τόσο με τον αθλητικό διευθυντή όσο και με τα υπόλοιπα επιτελικά του στελέχη θα συνεχιστούν στην διάρκεια της Παρασκευής καθώς ο χρόνος πιέζει για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές κινήσεις που κρίνονται απαραίτητες για την ενίσχυση της ομάδας ενόψει των αυξημένων υποχρεώσεων της νέας περιόδου.

 


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!