Πήρε θέση και ο μπαμπάς Ουάρντα!

Στο κάδρο του ζητήματος Ουάρντα μπήκε πλέον και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε στην αντεπίθεση με δηλώσεις του σε αιγυπτιακή ιστοσελίδα. Εκεί, μιλώντας στο σάιτ filgoal.com, παρουσιάζει την δική του εκδοχή στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον γιο του στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά:

«Την πρώτη μέρα του ο Αμρ στην Πορτογαλία, μίλησε με την κοπέλα μέσω instagram, η οποία αποδέχθηκε το αίτημα φιλίας του, αφού ο Αμρ ήθελε να κάνει φίλους σε μια νέα χώρα. Ωστόσο έμεινε έκπληκτος την επόμενη μέρα κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στην πρώτη προπόνηση όταν έναν από τους συναδέλφους του, τον έσπρωξε δυνατά κατά την διάρκεια τον ασκήσεων, λέγοντας του ότι αυτή με την οποία μιλούσε χθες ήταν η γυναίκα του, ο Αμρ δεν το γνώριζε αυτό και εκνευρισμένος πέταξε την φανέλα του και αποχώρησε».

Για τους λόγους που απομακρύνθηκε από την Φεϊρένσε είπε: «Δύο ημέρες αργότερα, ο Αμρ πήγε στα κεντρικά γραφεία του πορτογαλικού συλλόγου για να περάσει από σειρά ιατρικών εξετάσεων, αλλά εκεί περίμενε περισσότερο από δύο ώρες, κάτι που τον εκνεύρισε λέγοντας τους πως είναι ένας μεγάλος παίκτης, και δεν μπορούν να του φέρονται έτσι. Ο Αμρ τους είπε ότι είναι μια μικρή ομάδα και αυτός ένα μεγάλο αστέρι, ειλικρινά στεναχωρήθηκα με αυτά που είπε ο γιος μου, γιατί ήταν πολύ αλαζονικά».

Για το ότι «κόπηκε» ο γιος του από την αποστολή της εθνικής Αιγύπτου: «Ο αποκλεισμός του Αμρ με εξέπληξε και με στεναχώρησε πολύ, γιατί έμαθα ότι ο Έκτορ Κούπερ τον υπολόγιζε πολύ για τον αγώνα με την Ουγκάντα, αλλά πληροφορήθηκα ότι ο επικεφαλής της ποδοσφαιρικής ομοσπονδία της Αιγύπτου Χάνι Αμπού Ρίντα παρενέβη και ζήτησε τον αποκλεισμό του από την εθνική».

Για το πρόβλημα στις σχέσεις του Αμρ Ουάρντα με τον ΠΑΟΚ: «Το πρόβλημα του Αμρ με τον ΠΑΟΚ, αυξήθηκε όταν ο νέος προπονητής της ομάδας τον τοποθέτησε στους αναπληρωματικούς, στην πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και προτίμησε να ψάξει για νέες ευκαιρίες».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!