«Ο ΠΑΟΚ έχει κίνητρο»

Για το κίνητρο και την δυναμική του ΠΑΟΚ ενόψει του νέου πρωταθλήματος μπάσκετ, μίλησε πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης της ομάδας στο Παλατάκι, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Έχουμε κάνει κινήσεις που θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε μια καλή ομάδα και να κάνουμε καλή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα επίπεδα.

Χρειαζόμαστε έναν ακόμη παίκτη στη θεση «2» κι έναν ψηλό ακόμη. Μέχρι να βρούμε τις επιλογές που θέλουμε, θα προχωρήσουμε με το υπάρχον ρόστερ. Ο προσανατολισμος μας είναι στα χαρακτηριστικά του Θοδωρή Καρρά.

Ένα μεγάλο κομμάτι του ρόστερ είναι συμπλήρωμενο. Η ομάδα πρέπει να παίξει με μεγαλύτερη ενέργεια κι αποφάσιστικοτητα.

Αν δεν έχεις κίνητρο, δεν μπορείς να πετύχεις. Η ομάδα λειτουργεί συλλογικά, υπάρχει καλή επικοινωνία και κατεύθυνση σε όλα τα επίπεδα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο με πέρυσι, αλλά ακόμη είναι νωρίς για προγνωστικά.

Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα να έχει στη βάση του δυο παιδιά με πολύ υψηλό επίπεδο (Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλο). Είναι τιμή για τα παιδιά να φοράνε τη φανέλα της ομάδας.

Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Έτυχε να είναι ο Αρης αντίπαλος μας στο ξεκίνημα μεγάλο παιχνίδι αλλά ακόμη είναι μακριά.

Μας απασχολεί γενικότερα ως Συλλογο το θεμα του κόσμου. Μπορούμε να παίξουμε καλυτερα για να προσελκυσουμε τον κόσμο. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη δυναμική.

Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για τους Κόνιαρη-Χαραλαμποπουλο, με την συμμετοχή στο Eurobasket. Έχουμε επιλέξει ένα διαφορετικό τρόπο εισαγωγής για την πρώτη εβδομάδα για τους δύο παίκτες».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!