Στην ΕΡΤ ο ΠΑΟΚ;

Όπως όλα δείχνουν οι φετινοί αγώνες του ΠΑΟΚ για την Stoiximan.gr Basket League, θα μεταδίδονται από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Η  κρατική τηλεόραση είχε συνάντησή της σήμερα με αντιπροσωπεία του ΕΣΑΚΕ σε πολύ καλό κλίμα και από ότι φαίνεται θα είναι αύτη που θα πάρει τα δικαιώματα των αγώνων των 11 ομάδων (πλην τους αιωνίους και την ΑΕΚ που έχουν συμφωνήσει με την COSMOTE TV).

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει: 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (22/8) στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ συνάντηση αντιπροσωπείας του ΕΣΑΚΕ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Γιάννη Ψαρράκη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιώργο Κονδύλη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Βασίλη Κωστόπουλο και τον Γενικό Συντονιστή Ειδήσεων της ΕΡΤ κ. Βασίλη Ταλαμάγκα.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή πρόθεση για συνεργασία προκειμένου να μεταδίδονται από τη νέα σεζόν οι εντός έδρας αναμετρήσεις των 11 ΚΑΕ της STOIXIMAN.GR Basket League, για τις οποίες διαπραγματεύεται ο ΕΣΑΚΕ, από τις συχνότητες της δημόσιας τηλεόρασης σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του ΕΣΑΚΕ με την ΕΡΤ, η οποία αποτελεί εδώ και δεκαετίες το «τηλεοπτικό σπίτι του μπάσκετ».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!