Αρχίζουν τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

Μετά από τρεις πετυχημένες σεζόν, η γυναικεία ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ που στεγάζεται στον Αθλητικό Όμιλο Λέοντες ξεκινάει φέτος την 4η χρονιά της.

Οι μικρές αθλήτριες του Δικεφάλου ξεκινούν προπονήσεις, με τον στόχο της ακαδημίας να στελεχώσει τη γυναικείας ομάδα, που σαρώνει τους τίτλους στον ελληνικό χώρο.

Η έναρξη προπονήσεων για την «PAOK Ladies Academy» είναι προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα (28/8) στις 17:30 στα γήπεδα του Παρασκευόπουλου και του Αργυρόπουλου δίπλα από το γήπεδο του Μακεδονικού.

Η συγκεκριμένη ακαδημία κοριτσιών του ΠΑΟΚ, πέρυσι είχε περίπου 80 κορίτσια τα οποία από την ηλικία των 5 ετών (!) ξεκινούν να μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου.

Υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο Χρήστος Παρασκευόπουλος και οι προπονήσεις γίνονται αποκλειστικά στον Αθλητικό Όμιλο Λέοντες, ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο στη δυτική Θεσσαλονίκη όπου εδρεύει όλο το γυναικείο τμήμα του ΠΑΟΚ τα τελευταία 12 χρόνια.

Όσα κορίτσια ηλικίας από 5 έως 17 ετών θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο και να ενταχθούν στην ακαδημία του ΠΑΟΚ μπορούν να ενημερωθούν στο τηλέφωνο 6947601022.


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!