Ο Μάρκο Λιβάγια δεν είναι χαρούμενος με την ισοπαλία της ΑΕΚ στους Ζωσιμάδες κόντρα στον ΠΑΣ και θεωρεί πως η ομάδα του έπρεπε να δώσει το κάτι παραπάνω για να φτάσει στη νίκη.
Αναλυτικά όσα είπε ο επιθετικός της ΑΕΚ στην κάμερα της Nova: «Σουτάρεις καλά, η μπάλα δεν μπαίνει και εκεί τελειώνει η ιστορία. Δεν είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, έπρεπε να δώσουμε κάτι παραπάνω. Ίσως ήμασταν κουρασμένοι αλλά δεν θέλω να ψάξω άλλοθι. Ο ΠΑΣ είναι καλή ομάδα, ήθελαν περισσότερο να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο σχετικά με εμάς. Στο δεύτερο ήμασταν λίγο καλύτεροι.
Ελπίζω να μην επηρεαστήκαμε από το ευρωπαϊκό ματς. Έπαιξαν πολύ καλά, δοκιμάσαμε από αριστερά, από δεξιά, από τον άξονα. Το 0-0 είναι το δίκαιο αποτέλεσμα, δεν με ικανοποιεί αλλά είναι η αλήθεια.
Νομίζω τα πάμε καλά με το 3-5-2. Το δείξαμε απέναντι στην Μπριζ, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ στο δεύτερο παιχνίδι. Φτιάχνουμε ευκαιρίες και με 3-5-2 και με 3-4-3».