«Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

Ο Νικόλας Τσολακούδης του τμήματος πόλο ανδρών του Δικέφαλου, μίλησε στο σάιτ του ΑΣ ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα, την δύσκολη προετοιμασία που ακολουθεί, αλλά και για τους ομαδικούς και προσωπικούς στόχους.

Μεταξύ άλλων είπε:

-Ολοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, τι βλέπεις για τη νέα χρονιά;

«Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, πόσο μάλλον για την έναρξη της προετοιμασίας που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι, διότι είμαστε εκτός πισίνας για πολλές ημέρες αλλά θα προσπαθήσουμε να ενταχθούμε στο κλίμα όσο δυνατόν πιο γρήγορα μπορούμε μέσω των προπονήσεων».

-Πόσο περίπου είναι το χρονικό διάστημα που είστε εκτός αγωνιστικής δράσης;

«Είμαστε εκτός από τις 28 Ιουλίου, αλλά κάποια παιδιά λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική απουσιάζουν λιγότερο».

-Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και για τα φιλικά, τι έχεις να πεις;

«Κύριο μέλημά μας είναι να ξεκινήσουμε με τις προπονήσεις για να καταφέρουμε να βρούμε τις επαφές μας με το νερό και στη συνέχεια να περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο».

-Πόσο δύσκολο είναι να βρείτε τα πατήματα σας σαν ομάδα μαζί με τις καινούριες προσθήκες;

«Ίσως αυτός είναι ο πιο δύσκολος παράγοντας για κάθε αθλητή στην αρχή της σεζόν, αλλά μέρα με την μέρα θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε καλύτεροι».

-Ποιοι είναι οι προσωπικοί αλλά και οι ομαδικοί στόχοι για το φετινό πρωτάθλημα;

«Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και οι ομαδικοί στόχοι είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα από την προηγούμενη χρονιά και με λίγο περισσότερη προσπάθεια να καταφέρουμε κάτι καλύτερο».


Σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται!